default-image

O Πι και ο Φι…. οι καλικάντζαροι που τα κάνουν όλα στη στιγμή!

Πολιτισμός
O Πι και ο Φι…. οι καλικάντζαροι που τα κάνουν όλα στη στιγμή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πι και ο Φι είναι δύο δίδυμοι καλικάντζαροι από τους πιο ζαβολιάρηδες στο καλικαντζαροχωριό. Όταν έφτασε η μέρα των Χριστουγέννων, έτσι πονηροί και πανέξυπνοι όπως ήταν κατάφεραν να ανέβουν πρώτοι απ' όλους πάνω στη γη και να κάνουν δικά τους τα καλύτερα στέκια.

Και τι δεν έκαναν στο μπακάλικο του κυρ Ανέστη, στο ζαχαροπλαστείο του κυρ Νικόλα, στο ραφτάδικο του κυρ Παναγιώτη. Όμως εκεί που την πάτησαν ήταν σαν από τη βιασύνη τους τρύπωσαν στην τσέπη του σακακιού του κυρ Λεωνίδα του Μυλωνά. Εκείνος χωρίς να το καταλάβει τους πήγε σπίτι του την βραδιά της Πρωτοχρονιάς και μια περιπέτεια ξεκαρδιστική ξεκίνησε που τίποτα δεν μπορούσε να τους γλυτώσει…

Κι ας τα έκαναν όλα στο Πι και Φι κι ας ήταν οι πιο γρήγοροι καλικάντζαροι στον απάνω κόσμο!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017, ώρα 18.00 στο Σπίτι των Παραμυθιών στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, στην Πλατεία Ελευθερίας. Η Ελένη Μπετεινάκη αφηγείται ένα δικό της παραμύθι   για τους πιο κατεργάρηδες καλικάντζαρους που ανέβηκαν ποτέ  πάνω στη γη!

Δυο μέρες έμειναν πριν φύγουν οριστικά τα καλικαντζαράκια από τη γη… Ας διασκεδάσουμε λίγο ακόμα με τις ατέλειωτες σκανταλιές τους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News