default-image

ΟΛΗ – Δήμος θέτουν επί τάπητος τη χερσαία ζώνη του λιμανιού

Κρήτη
ΟΛΗ – Δήμος θέτουν επί τάπητος τη χερσαία ζώνη του λιμανιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα της παραχώρησης της χερσαίας ζώνης από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) στον Δήμο της πόλης, που είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στις 20 Δεκεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ηράκλειο, συζήτησαν σήμερα στη Λότζια, ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Απόλλωνα Φιλιππή.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης, από πλευράς Δήμου, οι αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας, Γιάννης Ρασούλης, Τεχνικών Έργων, Γιάννης Αναστασάκης, καθώς και η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας, Στέλλα Αρχοντάκη, ενώ από πλευράς ΟΛΗ παρευρέθηκε, εκτός του προέδρου και η αντιπρόεδρος, Αγγέλα Σμυρνάκη.

Σύμφωνα με τον Δήμο, η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν ακόμα ανοιχτά θέματα που πρέπει να κλείσουν, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία και γι' αυτό θα ακολουθήσουν κι άλλες συσκέψεις.

«Η καλή διάθεση και από εμάς και από τον ΟΛΗ είναι δεδομένη. Προφανώς έχουμε ακόμη ορισμένα σημεία που θα χρειαστεί να συζητήσουμε ξανά, ευελπιστώ όμως ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία επωφελή για τους δημότες του Ηρακλείου» δήλωσε ο δήμαρχος, ο οποίος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ενημέρωσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το περιεχόμενό της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News