default-image

Τους κόβουν σύριζα τις ελιές, σε απόγνωση ζευγάρι στη Μίλατο

Κρήτη
Τους κόβουν σύριζα τις ελιές, σε απόγνωση ζευγάρι στη Μίλατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σειρά από απίστευτες καταγγελίες, οι οποίες εκτείνονται σε βάθος επτά ετών, έφτασαν στο neakriti.gr από τη Μίλατο. Ζευγάρι καταγγέλλει ότι το 2010 κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε πολυσύχναστη συνοικία του Ηρακλείου. Εν τούτοις μόνο το δικό του αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, το πόρισμα της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι βρέθηκε στουπί με εύφλεκτο υλικό κάτω από τον μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου.

Οι δράστες του εμπρησμού δε κατέστη δυνατόν να βρεθούν. Η υπόθεση έμεινε ανεξιχνίαστη. Αργότερα, το 2012, σύμφωνα με την καταγγελία της 57χρονης γυναίκας, βρήκαν κομμένες με τον σύζυγο της 64 ελιές.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι από τις 64 ελιές που κόπηκαν σύριζα οι 60 βρίσκονται όλες μαζί σε περιφραγμένο χωράφι, ενώ οι άλλες 4 είναι μόνες του σε διαφορετικό σημείο λίγο πιο πάνω από το χωράφι, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζονται οι ίδιοι.

Το τρίτο περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο του 2016. Τότε το ζευγάρι βρήκε πάλι ακόμα 35 ελαιόδεντρα κομμένα σύριζα στην ίδια περιοχή.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν ότι ο δράστης πιθανόν να είναι άνθρωπος από το οικείο τους περιβάλλον καθώς, όπως εκτιμούν, γνωρίζει άριστα τόσο τα χωράφια όσο και τα σύνορα τους. Όπως μας ανέφεραν, ο δράστης, που πιθανόν να έχει και συνεργούς, ξέρει πάρα πολύ καλά ποια δέντρα να κόψει σε κάθε περίπτωση καθώς μένουν ανέγγιχτα ελαιόδεντρα που βρίσκονται στο χωράφι τους αλλά έχουν άλλον ιδιοκτ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News