default-image

Δύο Αοράκια: Καταγγελία για επικίνδυνες συνθήκες στο κλειστό

Μπάσκετ
Δύο Αοράκια: Καταγγελία για επικίνδυνες συνθήκες στο κλειστό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις άθλιες συνθήκες που αντίκρισε στο βοηθητικό γήπεδο του κλειστού στα Δύο Αοράκια κατήγγειλε στο neakriti.gr ένας αναγνώστης, ο οποίος υπογράφει με τα αρχικά Μ.Δ. (τα πλήρη στοιχεία του αναγνώστη βρίσκονται στη διάθεσή μας).

Όπως αναφέρει, το βοηθητικό γήπεδο στάζει με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο για όσους αθλούνται σε αυτό, ενώ παράλληλα επικρατεί πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Επίσης εκφράζει την ανησυχία του για την ασφάλεια των μικρών παιδιών που προπονούνται στο γήπεδο.

Αναλυτικά, η επιστολή που έστειλε στο neakriti.gr ο κ. Μ.Δ.:

«Πήρα τηλέφωνο τις ημέρες των βροχών να κλείσουμε ώρες στα βοηθητικά γήπεδα στα Δυο Αοράκια. Μου ζήτησαν ιατρικά δελτία. Απόρησα γιατί η ίδια δημοτική εταιρεία ποτέ δε μου ζήτησε στο γήπεδο στις Πατέλες.

Όταν φτάσαμε υπογράψαμε μια δήλωση αποποίησης ευθύνης. Μέσα στο γήπεδο η θερμοκρασία ήταν χαμηλή πολύ. Αρκετοί αρρωστήσαμε το ίδιο βράδυ. Το βοηθητικό έσταζε λίγο πίσω από το δεξί άκρο του ταμπλό μέσα στο γήπεδο.

Βάλαμε μια πετσέτα. Ταυτόχρονα όμως, ακριβώς έξω από τις γραμμές, κατά μήκος, είχε στάλες, είτε μεγαλύτερες ποσότητες νερού. Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα 3 άτομα να γλιστρήσουμε, με τον ένα να μένει για 5 λεπτά κάτω μέχρι να δει αν έπαθε ζημία.

Ο τοίχος έρρεε, σε κάποιο σημείο ήταν ρυάκι η ροη, από την οροφή. Κοίταξα και το άλλο γήπεδο: το ίδιο. Επικινδυνότητα δεδομένη. Το κόστος ίδιο: 10 ευρώ το μισάωρο.

Ρισκάρεις να σκοτωθείς. Με κάνει να απογοητεύομαι. Είναι μια ανεύθυνη παροχή υπηρεσιών από πλευράς γηπέδου.  Στο διπλά γήπεδο έπαιζαν δυο ομάδες παίδων κανονικό παιχνίδι.

Με ένα μπάσιμο με μαρκάρισμα μπορεί να καταλήξει ένα παιδί στον τοίχο κάθε φορά. Αυτό με ώθησε να στείλω αυτή την καταγγελία, πρώτου διαβάσω ένα άρθρο σοβαρού τραυματισμού.

Ευχαριστώ, στη διάθεσή σας για λεπτομέρειες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News