default-image

Ουζουνίδης: Δύσκολο το παιχνίδι με Πλατανιά

Αθλητισμός
Ουζουνίδης: Δύσκολο το παιχνίδι με Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ώστε να ξεκινήσει με το... δεξί το 2017 στην Super League και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, ενώ πήρε ξεκάθαρη θέση για τα μεταγραφικά των «πράσινων».

«Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και για την ομάδα μας όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες. Από εκεί και πέρα πιστεύουμε ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες και αγωνιστικά, να παρουσιάσουμε μία καλύτερη ομάδα, αλλά και να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι πάντα να διεκδικούμε και να κατακτούμε τίτλους. Μακάρι να πάρουμε έναν τίτλο, ο Αϊ Βασίλης έχει ήδη περάσει, αλλά από εκεί και πέρα εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δώσουμε στο σύλλογο αυτό που του αξίζει.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ένας παίκτης που μου άρεσε πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια, ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είναι ένας παίκτης, όπου τον εκτιμώ πολύ για το ποδοσφαιρικό του μυαλό, για την ποιότητά του και είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει επίπεδο, δηλαδή θα γίνει ακόμα καλύτερος στην συνέχεια. Είναι ένας παίκτης που ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηριχτεί τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν προβλήματα αυτή την στιγμή στην ομάδα, υπάρχουν οι απουσίες των παιδιών για το Κόπα Άφρικα, υπάρχουν οι απουσίες τιμωρημένων παικτών.

Δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτούς που λείπουν, αλλά σε αυτούς που έχουμε και αυτοί που έχουμε αυτή στιγμή είναι παίκτες ικανοί. Θα έχουν σίγουρα ένα δύσκολο μήνα γιατί είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια, όμως θα πρέπει να αντεπεξέλθουν και να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Σχετικά με το πιθανό rotation, θα πρέπει να το δούμε, οι επιλογές δεν είναι πάρα πολλές, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό ιδίως σε κάποιες θέσεις αυτό, κυρίως μεσοεπιθετικά δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα.

Προετοιμαστήκαμε καλά, νομίζω, την προηγούμενη βδομάδα, δουλέψαμε καλά, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό, ανάλογα με τις συνθήκες, θα κοιτάξουμε τι αλλαγές θα μπορούμε να κάνουμε. Ελπίζω μόνο να είμαστε καλά να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών και από κει και πέρα αυτό που θέλουμε είναι να διεκδικήσουμε την νίκη σε όλα αυτά τα παιχνίδια.

Ο Πλατανιάς είναι μία πολύ καλή ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή. Παρουσιάζει κάθε χρόνο και καλύτερο πρόσωπο και είναι φυσικό όσο περνάνε τα χρόνια παίρνει και την εμπειρία της κατηγορίας. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου όλα για μας θα είναι δύσκολα. Όταν παίζει μία ομάδα εναντίον του Παναθηναϊκού, είναι ακόμα πιο πολύ συγκεντρωμένοι οι παίκτες, δίνουν το 100%.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε, αυτοί που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί κυρίως από εμάς. Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτή η μεταγραφική περίοδος είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν μπορούμε να βρούμε εύκολα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αν γίνει αυτό, θα είναι μόνο με τη διαδικασία αγοράς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάμε σε λύσεις παικτών που έχουν να παίξουν έξι μήνες ή να τους πάρουμε ελεύθερους.

Οπότε, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις επιλογές που θα κάνουμε, είτε θα πρόκειται για περιπτώσεις από το εξωτερικό όπου οι παίκτες θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό, είτε από την Ελλάδα όπου έχουμε δει δύο - τρεις περιπτώσεις. Ελπίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αν μπορέσουμε, να κάνουμε κάποιες προσθήκες. Όμως σας είπα ότι δεν είναι εύκολο. Το προσπαθούμε πάρα πολύ και κοιτάμε παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να μας βοηθήσουν και τώρα, αλλά και με το σκεπτικό ότι θα είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σχετικά με την πιθανότητα να επιστρέψει ο Ταυλαρίδης, κάνουμε συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή. Θα δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Από κει και πέρα το ποιος παίκτης θα αγωνιστεί εξαρτάται και από την παρουσία που θα έχει στις προπονήσεις. Αν μου δείχνει αυτό που θέλω, δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να μην τον χρησιμοποιήσω. Όταν κάποιος κάνει αυτά που του ζητάει ο προπονητής έχει πάντα τον πρώτο λόγο να αγωνιστεί», ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova.

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News