Ειδήσεις

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε τις 4 κόρες της και κρεμάστηκε

Μια πραγματική οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, όταν μια μητέρα σκότωσε τα 4 παιδιά της και έπειτα κρεμάστηκε.

Μια πραγματική οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε ολόκληρο το Ισραήλ, όταν μια μητέρα στην Ιερουσαλήμ, σκότωσε τα 4 παιδιά της, έβαλε φωτιά στο σπίτι της και έπειτα κρεμάστηκε από το μπαλκόνι.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, επρόκειτο για μια οικογένεια προερχόμενη από τη Γαλλία, που είχε εγκατασταθεί πρόσφατα στο Ισραήλ. Τα στοιχεία των θυμάτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε την Κυριακή σε ένα διαμέρισμα στην Ιερουσαλήμ, όπου άνδρες της πυροσβεστικής βρήκαν νεκρές τη μητέρα και τα τέσσερα κοριτσάκια της, ηλικίας από 2 μέχρι 12 ετών.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η μητέρα, που ήταν κρεμασμένη από το μπαλκόνι, ήταν εκείνη που προηγουμένως είχε βάλει φωτιά στο σπίτι, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια θανάτου των τεσσάρων παιδιών, που έφεραν μεγάλα εγκαύματα στο σώμα τους. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι μια θεωρία είναι η μητέρα να σκότωσε τις κόρες της και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Η εφημερίδα Haaretz, επικαλούμενη στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Υγείας, αναφέρει σήμερα ότι από το 2000 μέχρι το 2013 στο Ισραήλ αυτοκτόνησαν 4.806 άνθρωποι. Πάνω από ένας στους τρεις αυτόχειρες (1.658 άνθρωποι συνολικά) είχαν μεταναστεύσει στη χώρα λίγο καιρό πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια