Ειδήσεις

Νέα επίθεση στην Τουρκία: Πυροβολισμοί σε τζαμί

Μόλις λίγες ώρες μετά το μακελειό στο κλαμπ Reina, νέα επίθεση σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη

Νέο επεισόδιο βίας, αυτή τη φορά σε τζαμί της Κωνσταντινούπολης. Πληροφορίες που μεταδίδονται από τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πυροβολισμούς σε τζαμί που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, το DHA αναφέρει πως το συμβάν σημειώθηκε στα βόρεια της ευρωπαϊκής πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Δύο είναι μέχρι στιγμής οι τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με αναφορές, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει έρευνες.

Σύμφωνα με το turkhabergazetesi.com, ο δράστης πυροβόλησε με ένα κυνηγετικό όπλο, με τις αστυνομικές Αρχές να εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό από κοντινές κάμερες ούτως ώστε να καταφέρουν να τον συλάβουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η επίθεση συνέβη στο τέμενος Χασάν Πασά. Ο δράστης άνοιξε πυρ ενάντια στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για προσευχή μέσα στο τέμενος.

Επιπρόσθετα αναφέρει πως βρέθηκαν ίχνη μολύβδου από τους πυροβολισμούς στο τζαμί, ενώ οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι πως το περιστατικό δε φαίνεται να σχετίζεται με πολιτικά κίνητρα.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια