default-image

Η ΑΕΖ ζητά αντίτιμο για την παραχώρηση του Πάγκαλου στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Η ΑΕΖ ζητά αντίτιμο για την παραχώρηση του Πάγκαλου στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΑΕ Ζακακίου με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τον ποδοσφαιριστής της, Ντίνο Πάγκαλο να έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΟΦΗ.

Η ΑΕΖ ξεκαθαρίζει ότι κάθε ποδοσφαιριστής της έχει την τιμή του και εφόσον κάποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να δώσει και το ανάλογο αντίτιμο…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΖ:

«Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου θα ήθελε να ενημερώσει άπαντες, πως όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ποδοσφαιριστή της ομάδας μας θα πρέπει να το κάνει με τη… νόμιμη οδό!  Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΖ και ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του.

Επειδή τα τελευταία 24ωρα είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετές πληροφορίες που αναφέρονται σε παίκτη της ομάδας μας, θα θέλουμε να το ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς ουδέποτε «μπλοκάραμε» μετεγγραφή ποδοσφαιριστή μας που επιθυμεί να αποχωρήσει από το σύλλογο για κάποια άλλη ομάδα.

Αρκεί πρώτα να έρθει το ανάλογο αντίτιμο στο ταμείο του συλλόγου μας και τότε ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Καλή χρονιά σε όλους!!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News