Ειδήσεις

Θρήνος για τον 36χρονο, στον τόπο του θανατηφόρου άφησαν λουλούδια

Ανείπωτος πόνος και οδύνη για όλους όσοι γνώριζαν τον 36χρονο, το πρώτο θύμα της ασφάλτου για το 2017

Στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε ελάχιστα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, επί της επαρχιακής οδού που οδηγεί από τα Μάλια προς το Κράσι και το Μοχό, και είχε ως κατάληξη τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 36χρονου παλικαριού, βρέθηκαν οι δικοί του άνθρωποι.

Με πόνο ψυχής και όσο κουράγιο τους είχε απομείνει, άφησαν μπουκέτα λουλουδιών, στη μνήμη του νεκρού, εκεί όπου  έμελλε να τραυματιστεί βαρύτατα ο Ν.Β και λίγο αργότερα να υποκύψει τελικά στα τραύματα του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ 2017 -ΝΕΚΡΟΣ 36ΧΡΟΝΟΣ

Ήταν μόλις λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου όταν το αυτοκίνητο του 36χρονου, ιδιοκτήτη εστιατορίου, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κράσπεδο με μοιραίες συνέπειες.

Παρά τον αγώνα δρόμου που ακολούθησε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και την προσπάθεια των γιατρών στο ΠΑΓΝΗ, άφησε τελικά ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Το νέος έτος βρήκε την Κρήτη να θρηνεί για έναν ακόμη άνθρωπο που χάθηκε στο βωμό της ασφάλτου και με το δεδομένο ότι η χρονιά που έφυγε, το 2016, είχε ως τραγικό απολογισμό 68 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες οικογένειες να έχουν ντυθεί στα μαύρα πενθώντας τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων .

Σχόλια