Ειδήσεις

Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή του μακελειού- σκληρές εικόνες

Μεταξύ των 21 εκ των 39 νεκρών που ταυτοποιήθηκαν δεν υπάρχουν έλληνες υπήκοοι ούτε ομογενείς

Θρήνος, οργή και οδύνη στην Τουρκία που χτύπηθηκε για μία ακόμη φορά μετά από ένοπλη επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, σε νυχτερινό κέντρο κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το νέο έτος.

Η είδηση όχι μόνο βύθισε στο πένθος τη χώρα αλλά συνάμα προκάλεσε συναγερμό σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 39 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, μεταξύ των 21 εκ των 39 νεκρών που ταυτοποιήθηκαν δεν υπάρχουν έλληνες υπήκοοι ούτε ομογενείς.

Η ταυτοποίηση όμως των θυμάτων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση και για την ταυτότητα όλων των τραυματιών που νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της πόλης.

Κλιμάκια του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος βρίσκονται ήδη στα νοσοκομεία για να βεβαιωθούν ότι μεταξύ των τραυματιών δεν υπάρχουν Έλληνες.

Ενώ οι έρευνες των αρχών για να εντοπιστούν οι δράστες ή ο δράστης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

Με γραπτή του δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στο νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Τουρκίας, λίγες ώρες μετά τον ερχομό του νέου έτους.

Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως η Τουρκία δεν θα λυγίσει από τα συνεχή χτυπήματα κατά αθώων πολιτών και θα παλέψει απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή επίθεσης.

Ο ή οι ένοπλοι δράστες ήταν ντυμένοι με στολή Άγιου Βασίλη. Αρχικά πυροβόλησαν έναν αστυνομικό και έναν πολίτη πριν εισέλθουν στην ντισκοτέκ, στη συνοικία Ορτακιόι της Κωνσταντινούπολης και ανοίξουν πυρ αδιακρίτως. Λίγα λεπτά μετά την εκδήλωση της επίθεσης, ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Βασίπ Σαχίν έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση.

Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό και συνάμα "σκληρό" video από τη στιγμή φονικής επίθεσης .

Σχόλια