Ειδήσεις

Αγωνία για γυναίκα που έπεσε από γέφυρα παραμονή Πρωτοχρονιάς

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που παραμονή Πρωτοχρονιάς φέρεται να πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται  από το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και φέρεται να πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Ακαρπες ήταν οι προσπάθειες εντοπισμού της γυναίκας από το λιμενικό καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, με τις έρευνες να συνεχίζονται, την πρώτη μέρα του χρόνου, με το πρώτο φως της ημέρας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tempo24.gr  ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δ. Κυριακουλόπουλος όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Η γυναίκα φέρεται να στάθμευσε το αυτοκίνητό της μεταξύ του δεύτερου και τρίτου πυλώνα της Γέφυρας, βγήκε και πήδηξε στη θάλασσα.

Το περιστατικό φέρεται να έχει καταγραφεί από τις κάμερες κυκλοφορίας της Γέφυρας γύρω στις 7.30 το πρωΐ του Σαββάτου. Από τις καμερες κυκλοφορίας δεν ειναι δυνατο να διακριβωθεί αν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα. Ωστόσο φαίνεται οτι σταθμεύει το οχημα και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά καγκελα.

iefimerida.gr

Σχόλια