default-image

Αποχαιρέτησαν σήμερα τον Στέλιο, που παρασύρθηκε από Ι.Χ

Κρήτη
Αποχαιρέτησαν σήμερα τον Στέλιο, που παρασύρθηκε από Ι.Χ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν σήμερα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μοιρών τον άτυχο 47χρονο Στέλιο Σταυρουλάκη (Σάρακα) που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ξημερώματα Δευτέρας των Χριστουγέννων στο δρόμο Μοιρών-Τυμπακίου.

Πρόκειται για το 47χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών Στέλιο Σταυρουλάκη που μάλιστα είχε χάσει τη γυναίκα του πριν τρία χρόνια από την επάρατη νόσο και που πάλευε όλα αυτά τα χρόνια για να σταθεί όρθιος και να στηρίξει την οικογένειά του, που υπεραγαπούσε…

Στη Μεσαρά που ήταν γνωστός ως «Σάρακας», λόγω της δουλειάς του ως ξυλουργός, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και είχε πολλούς και καλούς φίλους…

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΤΎΠΗΜΕ ΜΕ ΙΧ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΣΤΕΛΙΟ

Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας κινούνταν πεζός όταν χτυπήθηκε από ένα Ι.Χ., τύπου "smart". Ο 47χρονος φέρεται να έμεινε για αρκετή ώρα αβοήθητος στο οδόστρωμα, καθώς το άτομο το οποίο οδηγούσε το επίμαχο όχημα φέρεται να εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη σύγκρουση.

Τελικά, ο 47χρονος εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι βλέποντάς τον ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Για τον άτυχο 47χρονο, ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς όταν διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατό του.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν αστυνομικοί της Τροχαίας στο σημείο της τραγωδίας έγινε αντιληπτό ότι ο αδικοχαμένος άνδρας είχε τραυματιστεί από αυτοκίνητο. Ειδικότερα, εντοπίστηκαν θραύσματα του οχήματος, τα οποία έστρεψαν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προς συγκεκριμένη κατεύθυνση: Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να βρουν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς αυτοκίνητα τύπου "smart", τα οποία να έχουν υποστεί φθορές.

Παραδόθηκε 27χρονος

Την ώρα που οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν σε εξέλιξη, ο οδηγός του οχήματος, το οποίο φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα το 47χρονο, ειδοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας  τις διωκτικές Αρχές, ενημερώνοντάς τις ότι είναι το άτομο το οποίο οδηγούσε το επίμαχο αμάξι, θέτοντας παράλληλα εαυτόν στη διάθεσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 27χρονο άνδρα, ελληνικής εθνικότητας, ο οποίος είναι ναυτικός στο επάγγελμα.

Ο νεαρός παραδόθηκε αυτοβούλως κι εν συνεχεία αστυνομικοί ξεκίνησαν να τον ανακρίνουν, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News