Ειδήσεις

Κουμ Καπί: Νέα πτώση κολώνας - Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Την άμεση απομάκρυνση των φωτιστικών στην περιοχή Κουμ Καπί στα Χανιά αποφάσισε η Δημοτική Αρχή, μετά και την νέα πτώση κολώνας ηλεκτροφωτισμού, χωρίς ωστόσο αυτή τη φορά να σημειώνεται κάποιος τραυματισμός πολίτη, όπως είχε συμβεί πριν από λίγους μήνες στο ίδιο σημείο.

Η συγκεκριμένη παραθαλάσσια περιοχή έχει αφεθεί στο έλεος της κακοκαιρίας και προς αποφυγήν παρόμοιου περιστατικού στο μέλλον, το αρμόδιο τμήμα του δήμου θα προχωρήσει στην απομάκρυνση όσων φωτιστικών βρίσκονται στη θέση τους.

Η κολώνα ηλεκτροφωτισμού κατέρρευσε αυτή τη φορά από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, ενώ από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου πολίτη.

Πριν από λίγους μήνες στο ίδιο ακριβώς σημείο είχε σημειωθεί παρόμοιο περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν στο κεφάλι δύο γυναίκες οι οποίες κάθονταν σε παραπλήσια καφετέρια. Ενώ τότε άμεση ήταν η απόφαση της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να αντικατασταθούν τα φωτιστικά.

Έπειτα και από το νέο περιστατικό στην περιοχή Κουμ Καπί, η δημοτική αρχή έδωσε εντολή στο τμήμα ηλεκτροφωτισμού να απομακρυνθούν τα φωτιστικά με στόχο να διασφαλιστεί και η σωματική ακεραιότητα των πολιτών.

Ρεπορτάζ: Νίκος Παναγιωτόπουλος

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια