default-image

Πλούσιο το εορταστικό πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV! (video/photos)

Κρήτη
Πλούσιο το εορταστικό πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV! (video/photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ΚΡΗΤΗ TV κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί, με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα!

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου  

15:00 - «Πας μαγειρεύοντας»

O Bασίλης Πατσής μας ξεναγεί στον όμορφο και γραφικό Βατόλακκο Χανίων προετοιμάζει το Χριστουγεννιάτικο Βραδινό Τραπέζι και μαγειρεύει νόστιμες και εύκολες εορταστικές συνταγές σε συνδυασμό με μουσική και τραγούδια του τόπου μας!

Τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας από νωρίς το μεσημέρι και γευόμαστε νοστιμότατα πιάτα: εορταστική κοτοσαλάτα, χοιρινή τηγανιά με αποξηραμένα φρούτα, τρίγωνα πιτάκια… τα υπόλοιπα στην ΚΡΗΤΗ TV!

22:00 - Παραμονή Χριστουγέννων παρέα με τον Βασίλη Σκουλά

Χριστούγεννα είναι όταν… η ατμόσφαιρα παγώνει και οι καρδιές των ανθρώπων γίνονται πιο ζεστές. Είναι όταν θέλεις να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσεις όμορφα, γι' αυτό και η ΚΡΗΤΗ TV ταξιδεύει μέχρι τα Ανώγεια και σας κρατάει συντροφιά παραμονή Χριστουγέννων παρέα με τον Βασίλη Σκουλά.

Ιστορίες από τα παλιά, χριστουγεννιάτικες συζητήσεις,  τραγούδια και χαμόγελα για να γιορτάσουμε μαζί.

Παρουσιάζει η Βούλα Νεονάκη.

00:10 - MAD VIDEO MUSIC AWARDS special Edition

Είναι ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός στην Ελλάδα. Τα Mad Video Music Awards επιστρέφουν την παραμονή Χριστουγέννων στις 00:10 στην ΚΡΗΤΗ ΤV!

To πιο ανατρεπτικό μουσικό πάρτι της χρονιάς  με τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες σε  συνεργασίες έκπληξη , μια μαγική βραδιά non stop, με όλα τα μουσικά σχήματα live στην σειρά!

Κυριακή  25 Δεκεμβρίου  

16:00 - «Μουσικός Περίπατος»

Ακολουθώντας τα ίχνη της καρδιάς και τα σημάδια των ονείρων του ποιητή και μαντιναδολόγου Γιώργη Καράτζη ξεκινάει ένας μουσικός περίπατος.

Παρέα με την Βούλα Νεονάκη συζητούν για τις όμορφες και άσχημες στιγμές της ζωής και μέσα από νότες και στίχους ξυπνούν εικόνες, μνήμες και ελπίδες.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου  

22:00 - Γιάννης Πάριος: Ο ερωτικός Θεοδωράκης live στο Λυκαβηττό

Ένας μεγάλος τραγουδιστής, ένας μεγάλος συνθέτης... Και μια πολύ σπουδαία συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο Λυκαβηττό.

Η δύναμη της μουσικής, η μαγεία του live, το πάθος των μουσικών και του κοινού αναβλύζουν μέσα από την ερωτική όψη των άφθαρτων συνθέσεων του Μίκη Θεοδωράκη και καθοδηγούνται μέσα από την πιο τρυφερή ίσως φωνή που έχει περάσει από το ελληνικό τραγούδι, αυτή του Γιάννη Πάριου.

Η ΚΡΗΤΗ ΤV εξασφάλισε τα δικαιώματα και σας παρουσιάζει αποκλειστικά τη μοναδική αυτή συναυλία!

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου  

22:00 - Κρητικό Γλέντι στην ΚΡΗΤΗ ΤV

Φώτα, στολίδια, αστέρια, αγάπη, τραγούδια, χαρά... και το Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV έχει όλα τα παραπάνω και επιπλέον  πολλή κρητική μουσική !

Για πρώτη φορά στο εορταστικό τραπέζι του καναλιού κάθονται μαζί αγαπημένοι Κρητικοί Καλλιτέχνες.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης ο Νεκτάριος Σαμόλης, και ο Δημήτρης  Σπυριδάκης ξεσηκώνουν με τις κοντυλιές τους σε ένα απίστευτο κεφάτο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Οι σχολές χορού Μαυρόκωστα συνοδεύουν τα μουσικά συγκροτήματα και δίνουν ψυχή και σώμα για όλους εσάς .

Παρουσιάζει η Αναστασία Μπιτζιλέου.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου

19:15 - «Ταξιδεύοντας» με τον Κώστα Μαρτάκη και την Αμαρυλλίς

Το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στα Τρίκαλα… με τον Χρήστο Νέζο να μας ξεναγεί στο Μύλο των Ξωτικών σε ένα ωριαίο μουσικό όνειρο καλεσμένοι του αυτή την φορά είναι ο Κώστας Μαρτάκης και η Αμαρυλλίς!

22:00 «Νew Year΄s Diaries»

H Γωγώ Βερίγου γνωστή μέσα από την ραδιοφωνική της πορεία στην Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο» μας ετοιμάζει μια διαφορετική πρωτοχρονιά γεμάτη μουσική, περιπέτεια και γεύσεις!

Συνοδοιπόρος της ο αγαπημένος Κρητικός καλλιτέχνης Αντώνης Μαρτσάκης με τον οποίο ξεκινάνε μια διαφορετική εκδρομή με τελικό προορισμό το γραφικό δάσος Σελακάνου όπου θα τραγουδήσουν, θα γευτούν και τελικά θα καλωσορίσουν τον νέο χρόνο όπως του αξίζει!

 Την επιμέλεια παραγωγής έχει αναλάβει ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και μένει να συντονιστούμε στους δέκτες μας για να δούμε τι μας έχουν ετοιμάσει και αυτή την φορά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News