default-image

Καμπερίδης: Να κρατήσουμε αλώβητο το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Καμπερίδης: Να κρατήσουμε αλώβητο το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αυριανή αναμέτρηση του Ρεθύμνο Cretan Kings  με τον Κόροιβο (17:00) αναφέρθηκε ο  Μιχάλης Καμπερίδης τονίζοντας πως η κρητική ομάδα πρέπει να κρατήσει αλώβητη την έδρα της.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Έλληνας άσος στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Θα ξεκινήσω από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Όπως ήταν λογικό οι αντίπαλοι μας, μας πίεσαν αρκετά και δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε, γνωρίζοντας την 5η ήττα μας. Βέβαια μην ξεχνάμε πως μέχρι στιγμής έχουμε αγωνιστεί σε 10 ματς και τα 6 από αυτά ήταν εκτός έδρας. Το μεγάλο «όπλο» μας είναι το «Μελίνα Μερκούρη». Για αυτό το λόγο αύριο θα αναζητήσουμε μία ακόμη νίκη, την 5η συνεχόμενη στο Ρέθυμνο. Είχαμε δώσει μία υπόσχεση στην αρχή της σεζόν και μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει περίφημα.

Όμως, για να κρατήσουμε για μία ακόμη φορά αλώβητη την έδρα μας θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μην εμφανίσουμε το «πρόσωπο» όπως στην αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα. Ο Κόροιβος είναι μία εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας. Από κει και πέρα αν περιορίσουμε την επιθετική τους ικανότητα τότε είμαι σίγουρος πως θα φτάσουμε τις 6 νίκες και θα ολοκληρώσουμε επιτυχημένα το 2016 στην έδρα μας.

Όμως, ο στόχος μας είναι διπλός στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς εκτός από το αγωνιστικό, έχουμε ακόμη μία υποχρέωση. Να μαζέψουμε όσο περισσότερα χρήματα μπορούμε για τον νεαρό Μιχάλη, ο οποίος έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί. Είναι πολύ αξιέπαινη η προσπάθεια της ομάδας μου να στηρίξει με αυτό τον τρόπο το συγκεκριμένο παιδί, με την σκέψη μας να είναι μαζί του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News