default-image

Βγήκαν ξανά στους δρόμους για το Καπετανάκειο

Κρήτη
Βγήκαν ξανά στους δρόμους για το Καπετανάκειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε νέα κινητοποίηση προχώρησαν σήμερα μαθητές, οι γονείς και οι καθηγητές του Καπετανάκειου, που διαμαρτυρήθηκαν για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης ανακατασκευής του σχολείου.

Με απόφαση των Συλλόγων Γονέων του 1ου Λυκείου και του 1ου Γυμνασίου σήμερα Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι, γονείς, μαθητές και καθηγητές έκλεισαν, όπως λένε σε ανακοίνωσή τους, το σχολείο και βγήκαν στο δρόμο.

 Η διαμαρτυρία τους περιελάμβανε πορεία, η οποία ξεκίνησε «από τα ερείπια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, του σχολείου και κατάληξη στην Περιφέρεια και σε κάθε αρμόδιο.

«Δηλώνουμε πως είναι όλοι υπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση στην οποία σπουδάζουν τα παιδιά μας. Κυβέρνηση, Δήμος, Περιφέρεια και Διεύθυνση Εκπαίδευσης! Τόσα χρόνια, αντί να παλεύουν ποιος θα κάνει πιο καλά τη δουλειά του, συναγωνίζονται στις ψεύτικες υποσχέσεις και την παραπλάνηση.

Κάθε εβδομάδα, από την αρχή της σχολικής χρονιάς, "τελειώνει" το θέμα και φτάσαμε Χριστούγεννα. Το γιοφύρι της Άρτας στέλνει περήφανο χαιρετισμό στο Καπετανάκειο... Φτάσαμε σε σημείο βουλευτές που είναι ή ήταν στην κυβέρνηση να δηλώνουν ενδιαφέρον και συμπαράσταση, ενώ οι ίδιοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων!!!!!», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διαμαρτυρόμενοι, δηλώνοντας παράλληλα πως η υπομονή τους εξαντλήθηκε και η ανοχή τελείωσε. Καταλήγουν μάλιστα στέλνοντας το μήνυμα προς κάθε αρμόδια υπηρεσία ότι «από 'δω και πέρα θα μας βρίσκουν απέναντί τους πιο αποφασιστικά και πιο δυναμικά».

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News