default-image

32 ποδοσφαιρικοί σύλλογοι σε σεξουαλικά σκάνδαλα

Αθλητισμός
32 ποδοσφαιρικοί σύλλογοι σε σεξουαλικά σκάνδαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει η έρευνα της «Scotland Yard» για 106 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε ομάδες του Λονδίνου.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, και σύμφωνα με το onsports.gr,  το αρμόδιο γραφείο για σεξουαλικά αδικήματα, εκμετάλλευσης και παιδικής κακοποίησης, έχει λάβει 106 αναφορές από θύματα σεξουαλικής κακοποίησης για 32 ομάδες ή συλλόγους του Λονδίνου. Μάλιστα, τέσσερις εξ αυτών βρίσκονται τώρα στην Premier League, δύο στην Championship, τρεις στην League One και την League Two και 21 σε ημιεπαγγελματικά πρωταθλήματα.

Όπως υποστήριξε ο Ivan Balhatchet, ντετέκτιβ του αρμόδιου τμήματος της «Scotland Yard», οι καταγγελίες έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη και έχει συσταθεί ειδική ομάδα ερευνητών που θα εξετάσουν ξεχωριστά κάθε μία αναφορά, ξεκαθαρίζοντας πως οι αναφορές δεν είναι για... πρόσφατα περιστατικά, αλλά έχουν διαπραχθεί στο παρελθόν. Μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας δεν θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο, το σοκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο έχει ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις στο «Νησί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News