default-image

Επιτέλους το δέντρο άναψε...

Κρήτη
Επιτέλους το δέντρο άναψε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με καθυστέρηση μερικών ημερών, πραγματοποιήθηκε τελικά απόψε στην πλατεία της δημοτικής αγοράς, η τελετή φωτοδότησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη των Χανίων.

Λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας της ΠΝΟ που κράτησε δεμένα τα πλοία στα λιμάνια με συνέπεια την αδυναμία φόρτωσης των υλικών (σκηνικά του παγωμένου δάσους των Χριστουγέννων για το Δημοτικό Κήπο) από το λιμάνι του Πειραιά η φωτοδότηση του δέντρου και τα εγκαίνια του πάρκου που ήταν προγραμματισμένα για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, είχαν αναβληθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>  >>  ΑΒΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Ωστόσο σήμερα η φωταγώγηση του δέντρου έγινε κανονικά. Τα λαμπόνια του δέντρου άναψε ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας που ευχήθηκε στους δημότες και τους επισκέπτες καλές γιορτές, ενώ την τελετή συνόδευσε μουσικά με γιορτινούς ρυθμούς η μπάντα της 5ης Μεραρχίας Κρητών και η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου.

Η γιορτή συνεχίστηκε στο δημοτικό κήπο, όπου οι φωνές των παιδιών της παιδικής χορωδίας και της μπαντίνας της φιλαρμονικής του δήμου απέδωσαν μελωδίες ενώ άνοιξε και επίσημα τις πύλες του το «Παγωμένο Δάσος» ένας εορταστικός πολυχώρος για παιδιά.

Στην είσοδο του «Παγωμένου Δάσους » τα ξωτικά περίμεναν τον 'Αγιο Βασίλη για να του δώσουν το «κλειδί».

Τα φώτα άναψαν και αποκαλύφθηκε το κάστρο, ο θρόνος και το καρουζέλ που συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό που θα παραμείνει στο δημοτικό κήπο μέχρι τις 11 Ιανουαρίου φιλοξενώντας περισσότερες από 20 δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News