default-image

Χωρίς Λεάλ και Μισέλ ο Εργοτέλης με Κηφισιά

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Λεάλ και Μισέλ ο Εργοτέλης με Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το αυριανό (14:00) παιχνίδι κυπέλλου με την Κηφισιά στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Νίκο Ουσταμπασίδη να μην υπολογίζει τους Λεάλ και Μισέλ που είναι τραυματίας και τιμωρημένος αντίστοιχα.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν έχει ανακοινώσει αποστολή αλλά έχει καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, έγιναν γνωστά τα εξής:

Εν όψει του εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής με την Κηφισιά, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο αύριο Τετάρτη στις 14:00, ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα, με την γενική είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα, όπως και για τα ΑΜΕΑ.

Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου, υπό τη συνοδεία των προπονητών τους.

Θα τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ.

Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Γήπεδο Μαρτινέγκο (Ν. Πλαστήρα 1, τηλ.2810222246), καθημερινά 09:00-21:00.

Την ημέρα του αγώνα, Τετάρτη, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου στις 13:00.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα ο Νίκος Ουσταμπασίδης θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός από τους Λεάλ (τραυματίας) και Μισέλ (τιμωρημένος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News