default-image

Κρήτη: Στην κυβέρνηση η δραματική κατάσταση του εμπορίου

Κρήτη
Κρήτη: Στην κυβέρνηση η δραματική κατάσταση του εμπορίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κείμενο κόλαφο, πολιτικού περιεχομένου που περιγράφει τη δραματική οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και το λιανικό εμπόριο στην Κρήτη, κατέθεσαν στον Περιφερειάρχη οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου του νησιού. Ο Σταύρος Αρναουτάκης συμμερίστηκε την αγωνία των επιχειρηματιών και δεσμεύτηκε να μεταβιβάσει άμεσα  τα αιτήματά τους στην κεντρική εξουσία.

Το πολιτικό κείμενο που συμπεριλαμβάνει προτάσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το τραπεζικό σύστημα-«κόκκινα» δάνεια, όπως επίσης προτάσεις για την ανάπτυξη κατέθεσαν στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης. Ζήτησαν από τον Σταύρο Αρναουτάκη την συμπαράσταση του για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στο λιανικό εμπόριο και στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης δεσμεύτηκε ότι το κείμενο θα πάει στην Κυβέρνηση και θα ασκηθεί κάθε δυνατή πίεση  για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News