default-image

Η συγκλονιστική κατάθεση μητέρας 14χρονης που παρενοχλήθηκε

Κρήτη
Η συγκλονιστική κατάθεση μητέρας 14χρονης που παρενοχλήθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν οι καταθέσεις των γονέων 8 μαθητριών οι οποίες υποστηρίζουν ότι παρενοχλήθηκαν από Ιρανό στις Αρχάνες.  Συγκλονιστικά είναι τα όσα κατέθεσαν αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες ζουν έναν εφιάλτη μετά το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΙΡΑΝΟΣ

Όπως περιέγραψαν στην κατάθεση γονείς μαθητριών «τα κορίτσια είναι συγκλονισμένα και σοκαρισμένα..." Μάλιστα μια μαθήτρια χρειάζεται ακόμη στήριξη από ψυχολόγο. 

Τρομοκρατημένη η 14χρονη

Συγκεκριμένα μητέρα 14χρονης κατέθεσε :

"Είναι σοκαρισμένη ακόμη, απομονώθηκε δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους". Η μαθήτρια κατάφερε να περιγράψει το περιστατικό μήνες μετά την καταγγελία .Μάλιστα η μητέρα της θυμήθηκε ότι ενώ η 14χρονη περπατούσε με τους γονείς της στο κέντρο του Ηρακλείου ,είδε έναν από τους άλλους εργάτες και τρομοκρατήθηκε... γεγονός που θεωρεί ενδεικτικό της ψυχολογίας των παιδιών .

Πάντως στην έναρξη της διαδικασίας η πρόεδρος δεν δέχτηκε να κατατεθούν τα ψηφίσματα του Συλλόγου Γονέων του γυμνασίου - Λυκείου Αρχανών .

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΑΣΗΣ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΟΝΕΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας  δήλωσαν πως ο κατηγορούμενος είχε σχεδιάσει τη φυγή του ήταν έτοιμος με τις βαλίτσες γεμάτες.. 

Πάντως ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις καθώς η δίκη διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα.

Ρεπορτάζ : Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News