Ειδήσεις

Η συγκλονιστική κατάθεση μητέρας 14χρονης που παρενοχλήθηκε

Συγκλονιστικά είναι τα όσα κατέθεσαν οι γονείς των μαθητριών που υποστηρίζουν ότι παρενοχλήθηκαν από Ιρανό στις Αρχάνες.Πως αντέδρασαν μετά το περιστατικό.

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν οι καταθέσεις των γονέων 8 μαθητριών οι οποίες υποστηρίζουν ότι παρενοχλήθηκαν από Ιρανό στις Αρχάνες.  Συγκλονιστικά είναι τα όσα κατέθεσαν αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες ζουν έναν εφιάλτη μετά το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΙΡΑΝΟΣ

Όπως περιέγραψαν στην κατάθεση γονείς μαθητριών «τα κορίτσια είναι συγκλονισμένα και σοκαρισμένα..." Μάλιστα μια μαθήτρια χρειάζεται ακόμη στήριξη από ψυχολόγο. 

Τρομοκρατημένη η 14χρονη

Συγκεκριμένα μητέρα 14χρονης κατέθεσε :

"Είναι σοκαρισμένη ακόμη, απομονώθηκε δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους". Η μαθήτρια κατάφερε να περιγράψει το περιστατικό μήνες μετά την καταγγελία .Μάλιστα η μητέρα της θυμήθηκε ότι ενώ η 14χρονη περπατούσε με τους γονείς της στο κέντρο του Ηρακλείου ,είδε έναν από τους άλλους εργάτες και τρομοκρατήθηκε... γεγονός που θεωρεί ενδεικτικό της ψυχολογίας των παιδιών .

Πάντως στην έναρξη της διαδικασίας η πρόεδρος δεν δέχτηκε να κατατεθούν τα ψηφίσματα του Συλλόγου Γονέων του γυμνασίου - Λυκείου Αρχανών .

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΑΣΗΣ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΟΝΕΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας  δήλωσαν πως ο κατηγορούμενος είχε σχεδιάσει τη φυγή του ήταν έτοιμος με τις βαλίτσες γεμάτες.. 

Πάντως ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις καθώς η δίκη διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα.

Ρεπορτάζ : Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια