default-image

Ανατριχίλα: Προφητικό μήνυμα πριν τον πνιγμό του ζευγαριού

Ανατριχίλα: Προφητικό μήνυμα πριν τον πνιγμό του ζευγαριού

«Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι, εγώ εκείνη την ώρα γελούσα». Συγκλονίζει το προφητικό μήνυμα του 20χρονου συνοδηγού του αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης σκοτώνοντας τα δύο αγγελούδια, τον 15χρονο Μάριο και την 16χρονη Δήμητρα. Πριν λίγες μέρες, την Πέμπτη συγκεκριμένα, ο 20χρονος συνοδηγός είχε κάνει μία προφητική -όπως αποδείχθηκε- ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έρχεται στο φως προκαλώντας ανατριχίλα.

Την ίδια ώρα, θλίψη, δάκρυα, αλλά και αναπάντητα ερωτήματα κυριαρχούν από το πρωί της Δευτέρας σε ολόκληρο το νησί της Λέσβου μετά τον άδικο χαμό δύο έφηβων παιδιών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο λιμάνι της Μυτιλήνης αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης ο 20χρονος αδερφός του Μάριου, ο οποίος οδηγούσε, ένας φίλος του στην ίδια ηλικία, ενώ στο πίσω κάθισμα μαζί μετά δύο άτυχα παιδιά, καθόταν ο δίδυμος αδερφός του Μάριου.

Οι τρεις διασωθέντες σύμφωνα με το protothema.gr κατάφεραν να απεγκλωβιστούν με τη βοήθεια τριών μεταναστών, ενός λιμενικού αλλά και εργατών από το καΐκι που χτύπησε το αυτοκίνητο πριν πέσει στη θάλασσα.

Τα δυο παιδιά που βρήκαν τραγικό θάνατο είχαν συνάψει σχέση εδώ και 1,5 μήνα περίπου όπως μαρτυρούν τα στοιχεία από τα προσωπικά τους προφίλ στο facebook, ενώ και οι πέντε φοιτούσαν στα ΕΠΑΛ Μυτιλήνης.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι ένας από τους νεαρούς μαζί με τους δύο εκλιπόντες διασκέδαζαν σε σπίτι στη Μυτιλήνη πριν γίνει το μοιραίο τροχαίο που έκοψε τόσο γρήγορα το νήμα από τη ζωή τους. Ο οδηγός και ο συνοδηγός διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Προκυμαίας Μυτιλήνης όπως μαρτυρά το check in στο προσωπικό τους προφίλ στο Facebook μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ

Το χρονικό της τραγωδίας

Λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο, στο ύψος του ιστορικού καφενείου «Πανελλήνιον» στην Προκυμαία, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα παιδιά κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα από την πλατεία Σαπφούς προς το Δημοτικό Θέατρο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε στο διπλό κράσπεδο του φαρδιού πεζοδρομίου και βούτηξε στη θάλασσα, αφού προηγουμένως προσέκρουσε με ορμή σε παρακείμενο μεταλλικό αλιευτικό σκάφος.

Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου, ενώ με την βοήθεια άνδρα του Λιμενικού Σώματος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα, αλλά και τριών μεταναστών που επίσης βρισκόταν εκείνη τη ώρα εκεί, προσπάθησαν να βγάλουν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά, που προφανώς είχαν εγκλωβιστεί. Μετά από προσπάθειες κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο. Τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News