default-image

Πέρασε με διπλό από τα Γιάννινα ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Πέρασε με διπλό από τα Γιάννινα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός είχε την… ουσία στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 0-2 στο ματς που «έκλεισε» την 14η αγωνιστική.

Φωνάζουν και οι ομάδες για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, ενώ οι Γιαννιώτες θα μπορούσε να κλέψουν το βαθμό αν ο Κόντε ήταν πιο ψύχραιμος στο τέλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά εντυπωσιακά με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δυο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ. Με το... καλημέρα ο Φορτούνης έκανε ένα σουτ από το σημείο του πέναλτι, όμως η μπάλα πήγε πάνω στον Περιστερίδη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μαμπουλού που πλάσαρε άουτ ολομόναχος στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια και όσο κυλούσε το παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν και άρχισαν τις... σέντρες από τα άκρα. Η φάση που συζητήθηκε αρκετά ήταν η αποβολή του Λίλα, ο οποίος πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Φορτούνη οριακά στη μεγάλη περιοχή (δεν φαίνεται καθαρά αν είναι πέναλτι ή όχι). Οι άνθρωποι του ΠΑΣ, πάντως φωνάζουν για την πρώτη κάρτα και όχι τη δεύτερη.

Νωρίτερα, βέβαια, οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που παραπονέθηκαν σε ένα μαρκάρισμα του Τζημόπουλου πάνω στον Φορτούνη, ζητώντας φάουλ και πέναλτι. Το ημίχρονο πάντως έκλεισε χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις φάσεις του πρώτου, όμως ο Όσκαρ Καρντόσο εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΣ, που δεν είχε προσαρμοστεί στο 4-4-2 του Μπέντο, ξέχασε τον Παραγουανό που με προβολή στο 68ο λεπτό μετά από σέντρα του Σεμπά άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του ΠΑΣ έχασαν δυο τεράστιες ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα, όμως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Κόντε, την πρώτη φορά σούταρε πάνω στον Λεάλι, ενώ τη δεύτερη δεν έδωσε στον Κοζορώνη που ήταν ολομόναχος στην περιοχή.

Στην τελευταία φάση του ματς, ο Μιλιβόγεβιτς βρήκε υπέροχα τον Σεμπά στα δεξιά και αυτός με πανέμορφο σουτ, κρέμασε τον Περιστερίδη γράφοντας το τελικό ΠΑΣ - Ολυμπιακός 0-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Λίλα, Κοζορώνης, Ακόστα (Ναδάλες 81'), Ζάιρο (Κόντε 75'), Μαμπουλού (Γαρουφαλιάς 59').

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Σεμπά, Ελιουνούσι (Πάρντο 58'), Φορτούνης (Ιντέγε 65'), Καρντόσο (Καμπιάσο 80').

Πηγή: www.contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News