default-image

Στο επίκεντρο ξανά το Καπετανάκειο

Κρήτη
Στο επίκεντρο ξανά το Καπετανάκειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξανά στο επίκεντρο βρίσκονται τα άλυτα προβλήματα του ιστορικού κτηρίου του Καπετανάκειου.

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου, που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο πολύκεντρο νεολαίας Ηρακλείου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Ηρακλείου.

Στη συνέντευξη Τύπου οι γονείς μίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το κτιριακό πρόβλημα του σχολείου, ενώ ανέλυσαν τις απόψεις τους σχετικά με την απαράδεκτη καθυστέρηση στη δημοπράτηση των έργων, αλλά και με το που βρίσκονται οι ευθύνες.

Παράλληλα, ενημέρωσαν σε ποιες ενέργειες και κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν, ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά τους, το σχολείο και την παιδεία που τους αξίζουν.  

Τέλος, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Ηρακλείου, κάλεσε όλους τους γονείς σε συνέλευση - συζήτηση τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, για να αποφασίσουν τι θα κάνουν για να υπερασπιστούν το μέλλον των παιδιών και το δημόσιο χαρακτήρα του σχολείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου, "προχωρά" η διαδικασία δημοπράτησης του ιστορικού κτηρίου του Καπετανάκειου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

Επανυπεβλήθη σήμερα Δευτέρα 12/12/2016 από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου το αίτημα προέγκρισης των τευχών δημοπράτησης του έργου του "Καπετανάκειου" στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης. Το αίτημα υποβλήθηκε ηλεκτρονικά μετά από την επανασύνταξη των τευχών δημοπράτησης από την Τεχνική Υπηρεσία, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις της Ομάδας Υποστήριξης Δικαιούχων ΕΣΠΑ της ΜΟΔ Α.Ε. που δόθηκαν την Παρασκευή 9/12/2016.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News