default-image

Στο "Γεντί Κουλέ"... είναι ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Στο "Γεντί Κουλέ"... είναι ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ συνήλθε γρήγορα μετά την σφαλιάρα στα Τρίκαλα και σήμερα επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Χανιά στην κρητική μονομαχία της 5ης αγωνιστικής της Football League δείχνοντας ότι στο "Γεντί Κουλέ" επιβεβαιώνει την δυναμική του.

Το παιχνίδι ήταν καθαρός μονόλογος για τον ΟΦΗ, που σκόραρε με Κομεσίδη (40'), Χαντί (47') και Ράντι (53') και είχε και δύο δοκάρια με Όγκμποε και Μάνο αλλά και πολλές φάσεις για περισσότερα γκολ. Απογοητευτική η εικόνα του ΑΟΧ, με τον Δάφκο να είναι... θεατής της αναμέτρησης...

Η εξέλιξη του αγώνα

Μπήκε δυνατά ο ΟΦΗ στο ματς και στο 2' ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ράντι μέσα στην περιοχή ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Ράντι ξαναπήρε την μπάλα και πλάσαρε από διαγώνια θέση, με τον Αθανασίου να μπλοκάρει.

5' Κόρνερ του Ράντι, κεφαλιά του Βουό άουτ.

20' Ο Όγκμποε με κεφαλιά τροφοδοτεί το Ράντι που προλαβαίνει την έξοδο του Αθανασίου αλλά με προβολή στέλνει άουτ τη μπάλα.

33' Κεφαλιά του Όστοιτς, πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Ηρακλής.

36' Φάση διαρκείας στα καρέ του ΑΟΧ, με τους Βουό και Ράντι να μην μπορούν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

40' ΓΚΟΛ 1-0 για τον ΟΦΗ! Κόρνερ από το Ράντι, ο Κομεσίδης με κοντινή προβολή παραβιάζει την εστία και ανοίγει το σκορ, με την υπεροχή των γηπεδούχων να καρποφορεί.

47' ΓΚΟΛ 2-0 για τον ΟΦΗ! Με την έναρξη του β' ημιχρόνου μετά από ασίστ του Όγκμποε, ο Χαντί με κοντινο σουτ σημειώνει το 2-0.

52' Σουτ του Λύρα, η μπάλα άουτ στην πρώτη ευκαιρία του ΑΟΧ στο ματς.

53' ΓΚΟΛ 3-0 για τον ΟΦΗ! Καθαρίζει με γκολ του Ράντι ο ΟΦΗ κι ενώ προηγουμένως ο Βουό είχε "χορέψει" όλη την άμυνα του ΑΟΧ.

62' Ευκαιρία με τον Βουό, ο οποίος ταλαιπωρεί την άμυνα του ΑΟΧ και πλασάρει, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό πριν καταλήξει στα δίχτυα.

65' Πολύ δυνατό σουτ του Όγκμποε, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

82' Ο Μάνος γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

92' Πλασέ του Ροβίθη στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ: Δάφκος, Κιάσσος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Κοιλιάρας, Νάστος, Αντουκόρ, Χαντί (76 Μπολάκης), Ράντι, Όγκμποε (69' Ροβίθης), Βουό (69' Μάνος).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου (72' Ζόρο), Ηρακλής, Δαμιανάκης, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μάνιας, Ντούμος (65' Αποστολόπουλος), Τσουκάνης, Σταματής

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News