Ειδήσεις

Δείτε συγκλονιστικές σκηνές από τη ταινία για τον Καζαντζάκη

Δύο συγκλονιστικές σκηνές προβλήθηκαν για πρώτη φορά πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας για τον Καζαντζάκη στην εκπομπή "Αντιθέσεις".

Δύο σκηνές οι οποίες προβάλλονται για πρώτη φορά πριν καν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας  για το Νίκο Καζαντζάκη η οποία θα βγει στους κινηματογράφους το Σεπτέμβρη του 2017, παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Αντιθέσεις της ΚΡΗΤΗ TV με το Γιώργο Σαχίνη από το σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Η μια σκηνή εκτυλίσσεται στα Αστερούσια σε ένα άγριο τοπίο της φύσης με τον μικρό τότε Νίκο Καζαντζάκη μαζί με τον πατέρα του να εμφανίζονται στα μνήματα Κρητών αγωνιστών με ένα μοναδικό διάλογο .Μάλιστα ο γνωστός σκηνοθέτης βλέποντας τη σκηνή βούρκωσε και εμφανίστηκε βαθύτατα συγκινημένος.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ: ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

Η δεύτερη σκηνή αφορά τη συνάντηση κάτω από την Ακρόπολη του Άγγελου Σικελιανού με τον Νίκο Καζαντζάκη .Είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών, μια σχέση που θα μετατρεπόταν στη συνέχεια σε αδερφική φιλία.

Στην ίδια εκπομπή ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε για πρώτη φορά για το θάνατό του αδερφού του που σημάδεψε την αρχή των γυρισμάτων ,αλλά και τη σχέση του με το Λάκη Λαζόπουλο για τον οποίο αποκάλυψε ότι μέλος της οικογένειάς του βρίσκεται σε μεγάλη δοκιμασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια