default-image

Δείτε συγκλονιστικές σκηνές από τη ταινία για τον Καζαντζάκη

Κρήτη
Δείτε συγκλονιστικές σκηνές από τη ταινία για τον Καζαντζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο σκηνές οι οποίες προβάλλονται για πρώτη φορά πριν καν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας  για το Νίκο Καζαντζάκη η οποία θα βγει στους κινηματογράφους το Σεπτέμβρη του 2017, παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Αντιθέσεις της ΚΡΗΤΗ TV με το Γιώργο Σαχίνη από το σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Η μια σκηνή εκτυλίσσεται στα Αστερούσια σε ένα άγριο τοπίο της φύσης με τον μικρό τότε Νίκο Καζαντζάκη μαζί με τον πατέρα του να εμφανίζονται στα μνήματα Κρητών αγωνιστών με ένα μοναδικό διάλογο .Μάλιστα ο γνωστός σκηνοθέτης βλέποντας τη σκηνή βούρκωσε και εμφανίστηκε βαθύτατα συγκινημένος.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ: ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

Η δεύτερη σκηνή αφορά τη συνάντηση κάτω από την Ακρόπολη του Άγγελου Σικελιανού με τον Νίκο Καζαντζάκη .Είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών, μια σχέση που θα μετατρεπόταν στη συνέχεια σε αδερφική φιλία.

Στην ίδια εκπομπή ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε για πρώτη φορά για το θάνατό του αδερφού του που σημάδεψε την αρχή των γυρισμάτων ,αλλά και τη σχέση του με το Λάκη Λαζόπουλο για τον οποίο αποκάλυψε ότι μέλος της οικογένειάς του βρίσκεται σε μεγάλη δοκιμασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News