default-image

Θέμα Μπέντο στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Θέμα Μπέντο στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον "αέρα" βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Πάουλο Μπέντο, με το παιχνίδι της Δευτέρας (12/12) στα Γιάννενα να μοιάζει κομβικό για το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί στο Ρέντη πάνω από το κεφάλι του Πάουλο Μπέντο, δεν τα λες και λίγα. Το αντίθετο μάλιστα! Είναι τόσα πολλά που δεν αποκλείεται να φέρουν την καταιγίδα ανάλογα με την εικόνα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα τη Δευτέρα (12/12).

Γιατί δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που κοιτούν οι άνθρωποι των πρωταθλητών. Άλλωστε, αν μείνουμε σε αυτά, ο Πορτογάλος που ανέλαβε τον Αύγουστο την ομάδα, την έχει στο +7 στο πρωτάθλημα και στους "32" του Europa League.

Ωστόσο, η εικόνα που βγάζει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα είναι αποκαρδιωτική, ενώ και τα αποτελέσματα αρχίζουν και... χάνονται στην πορεία. Πεταμένοι βαθμοί με την Κέρκυρα, ήττα με κάτω τα χέρια στην Κύπρο και δεύτερη θέση στον όμιλο.

Όλα αυτά έχουν ηχήσει ως καμπανάκι στο Λιμάνι, την ώρα που και το κλίμα μόνο άριστο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στο Ρέντη. Ο Μπέντο μοιάζει να έχει κολλήσει σε μία ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να έχει παροπλίσει ποιοτικές λύσεις (όπως οι Μάριν, Τσόρι), ενώ και οι σταθερές επιλογές του αρχίζουν και... κλατάρουν.

Αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος μοιάζει με την πλάτη στον τοίχο και φαντάζει δύσκολο να μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Δεν είναι και λίγες οι πιθανότητες να βρεθεί για τελευταία φορά στον πάγκο κόντρα στον ΠΑΣ, ανάλογα με το αποτέλεσμα και την εικόνα του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών βέβαια είναι προβληματισμένοι για το αν πρέπει να προχωρήσουν σε τρίτη (!) αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να χειροτερέψει και άλλο η κατάσταση με τον Μπέντο, σε σημείο που να είναι πια αργά για τους στόχους της ομάδας.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News