default-image

Συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι πριν 9 χρόνια!

Συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι πριν 9 χρόνια!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 35χρονος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στη Δραπετσώνα, κατηγορούμενος για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, τον Δεκέμβριο του 2007, στο Νέο Κόσμο.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τη συγκεκριμένη επίθεση, αλλά και για τη δολοφονία της συζύγου νονού της νύχτας, τον Μάιο του 2009, σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.

Σύμφωνα πάντως με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 35χρονος εμπλέκεται και στην επίθεση με καυστικό οξύ εναντίον της Κωνσταντίνας, στις 23 Δεκεμβρίου 2008, στα 'Ανω Πετράλωνα, που είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.   

Μέχρι στιγμής πάντως, η Ασφάλεια δεν έχει παραλάβει παραγγελία της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να διερευνήσει την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης κλήθηκε σήμερα στην Ασφάλεια Αττικής και αναγνώρισε σε μεγάλο ποσοστό τον 35χρονο, ως τον δράστη της επίθεσης εναντίον του.

Είχε δεχτεί την επίθεση με βιτριόλι το 2007, στη συμβολή των οδών Θαρύπου και Λυσιμαχίας στον Νέο Κόσμο, μετά από αποκαλύψεις για υποθέσεις μαστρωπίας και υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη στο πρόσωπο.

Ο 35χρονος Αλβανός οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή Πειραιά, για την δολοφονία της γυναίκας στα Καμίνια και αύριο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή Αθηνών για την υπόθεση του Παύλου Σαράκη.

Πηγή: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News