Ειδήσεις

Ανακοίνωση της ΚΡΗΤΗ TV για ακύρωση της μετάδοσης ΟΦΗ-ΑΟΧ

Η ανακοίνωση της ΚΡΗΤΗ TV: Η ματαίωσης της μετάδοσης, οφείλεται αποκλειστικά σε πρόσωπα και φορείς που έχουν απαξιώσει το πρωτάθλημα.

Η ΚΡΗΤΗ TV με ανακοίνωση της αναφορικά με τον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΑΟ Χανίων κάνει γνωστά τα εξής:

"Η Κρήτη TV, αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από το φίλαθλο και τηλεοπτικό κοινό για την προαναγγελία της απευθείας μετάδοσης του αγώνα ΟΦΗ-Α.Ο.Χανιά.

Η εξέλιξη της ματαίωσης της μετάδοσης, οφείλεται αποκλειστικά σε πρόσωπα και φορείς που έχουν απαξιώσει το δεύτερο στην τάξη επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ανάγοντας την αναξιοπιστία σε κύριο χαρακτηριστικό των ενεργειών τους. Το λυπηρό είναι ότι για μια ακόμη φορά, καταδείχθηκαν οι λόγοι, που δημιουργούν την αρνητική κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΠΑΕ -ΟΦΗ να αθετήσει έγγραφες συμφωνίες και υπογραφές της με την ΚΡΗΤΗ-TV. Λυπούμαστε για την κατάληξη της μετάδοσης, αλλά οι μόνοι που δεν φέρουμε ευθύνη είμαστε εμείς.

Έχοντας αποδείξει την συνέπεια μας και την στήριξη στην ιδέα του ΟΦΗ, η Κρήτη TV, θα συνεχίσει να προβάλλει ότι προάγει τον κρητικό αθλητισμό με ευθύνη ως προς την κοινωνία και τους συλλόγους που εκφράζουν τον παλμό της και αποκλειστικά μόνο σε αυτούς".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια