Ειδήσεις

Το πρωί τα σπουδαία για την αναχώρηση ή μη του πλοίου

Στο λιμάνι του Ηρακλείου παραμένουν μερικές δεκάδες αγρότες, ενώ στο μεταξύ ζυγίζονται οι νταλίκες με τα ευπαθή αγροτικά είδη.

Εντός του χώρου του λιμένα Ηρακλείου παραμένουν μέχρι αυτήν την ώρα μερικές δεκάδες αγροτών. Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ζύγισης των φορτηγών οχημάτων που αναμένεται να μεταφέρουν τα ευπαθή αγροτικά προϊόντα.

Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ότι, όπως ανέφερε στο neakriti.gr, ο λιμενάρχης Ηρακλείου, κ. Σαϊτάκης, εάν οι αγρότες δεν βγουν από το λιμάνι, το πλοίο δεν υπάρχει περίπτωση να αποπλεύσει για τον Πειραιά.

Ακόμη και σε περίπτωση, πάντως, αποχώρησης των αγροτών από το λιμάνι, το πλοίο δεν αναμένεται να φύγει από το Ηράκλειο πριν το πρωί του Σαββάτου (10/12), οπότε και αναμένεται η Συνέλευση της ΠΝΟ για το μέλλον της απεργίας των ναυτεργατών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΦΩΤΙΑ, ΠΕΤΡΕΣ, ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Νωρίτερα, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ομάδας Αμπελουργών Κρήτης και αγροτοσυνδικαλιστή κ.Χιλιετζάκη, οι αγρότες είχαν κάνει δεκτή την πρόταση να βγουν από το λιμάνι, προκειμένου να μπουν στο χώρο οι νταλίκες με τα κηπευτικά προϊόντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια