default-image

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Σκακιστικό Πρωτάθλημα

Σπορ
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Σκακιστικό Πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ακαδημιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑΑ «Κώστας Μαμουλάκης» που ξεκίνησε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου με την διεξαγωγή πέντε αγώνων σε δύο ομίλους, α' και β' γκρουπ.

 Στο τουρνουά συμμετέχουν παιδιά έως 18 ετών όλων των επιπέδων, από πρωταθλητές Κρήτης μέχρι παιδιά που μόλις έμαθαν τις κινήσεις.

Οι αγώνες που διεξάγονται για πρώτη χρονιά φέτος έτυχαν τεράστιας αποδοχής από τους αθλητές των ακαδημιών και τους γονείς τους και αποτελούν μια σαφή ένδειξη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις υποδομές των ακαδημιών και στα σχολεία της πόλης από τους προπονητές του συλλόγου.

Ο σύλλογος αποφάσισε να ονομάσει αυτό το θεσμό προς τη τιμή του πρώην εφόρου του σκάκι Κώστα Μαμουλάκη (νυν Δημάρχου Μαλεβιζίου) που επί των ημερών του, προ εικοσαετίας,  ο σύλλογος δημιούργησε μια δυναστεία στο ελληνικό σκάκι κατέχοντας μέχρι σήμερα τα περισσότερα κύπελλα και πρωταθλήματα Ελλάδας. Με την επιστροφή του στις κούπες το 2016 με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κρήτης ο σύλλογος επιθυμεί να συνδέσει το ένδοξο παρελθόν του με το ευοίωνο μέλλον του.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 20.00 παρουσία και του κ. Κώστα Μαμουλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News