default-image

Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε, ενώ το ίδιο συμβαίνει αυτήν τη στιγμή με το Europa League, με συνέπεια να ξεκαθαρίζει η εικόνα για τη φάση των 32 της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν το "παρών" στην κλήρωση της Δευτέρας (14:00) για τα νοκ άουτ του θεσμού και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στις 16 και στις 24 Φεβρουαρίου.

Ήδη έχει διαμορφωθεί μία πρώτη εικόνα σχετικά με τους πιθανούς αντιπάλους των δύο ομάδων, που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των ομίλων τους και θα αντιμετωπίσουν κάποιον από το γκρουπ των ισχυρών. Σε αυτό ανήκουν τούτη τη στιγμή οι Φενέρμπαχτσε, ΑΠΟΕΛ, Σεντ Ετιέν, Ζενίτ, Ρόμα, Άγιαξ, Σαχτάρ, Σάλκε, Φιορεντίνα, Σπάρτα Πράγας, Οσμανλίσπορ, Κοπεγχάγη, Λιόν, Τότεναμ και Μπεσίκτας.

Δύο είναι οι περιορισμοί στην κλήρωση, με τους συλλόγους από την ίδια ομοσπονδία ή τον ίδιο όμιλο να μην κληρώνονται μεταξύ τους. Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει στο δρόμο του το ΑΠΟΕΛ και ο ΠΑΟΚ τη Φιορεντίνα.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ -ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ- ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 32

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Σεντ Ετιέν

Σπάρτα Πράγας

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News