Ειδήσεις

Το ΓΕΛ Μοιρών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών

Το ΓΕΛ Μοιρών οδεύει προς τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών, μετά την πρωτιά που κατέκτησε ανάμεσα στα σχολεία του νομού Ηρακλείου και στον τοπικό διαγωνισμό EUSO 2017, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του ΓΕΛ Μοιρών, αποτελούμενη κατ' αλφαβητική σειρά από τους μαθητές της Β' Λυκείου  Αργυρόπουλο Γεώργιο, Καμπουράκη Μελπομένη και Κενδριστάκη Δανάη, κατέλαβε την 1η θέση ανάμεσα στα σχολεία αρμοδιότητας του 1ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου και προκρίθηκε να συμμετάσχει στον Πανελλήνιο προκριματικό Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2017 στο Ε.Κ.Φ.Ε. Αγίων Αναργύρων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ) διοργανώνει κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ, τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την επιλογή των δύο ομάδων μαθητών που θα συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών.

http://euso2017.dk/).

Η ομάδα προετοιμάστηκε στο εργαστήριο φυσικών επιστημών ΓΕΛ Μοιρών από τους καθηγητές Δευκαλίωνα Μανασσάκη (Φυσικός-Διευθυντής ΓΕΛ Μοιρών), Γεώργιο Χατζηδάκη (Φυσικός), Νικόλαο Μέγκουλα (Χημικός) και Μαρία Καρκάνα (Βιολόγος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια