default-image

Τράπεζα Πειραιώς: Ήρθε η νέα Winbank με τη βοήθεια της Atcom

Επιστήμη
Τράπεζα Πειραιώς: Ήρθε η νέα Winbank με τη βοήθεια της Atcom

Στην Atcom ανέθεσε η Τράπεζα Πειραιώς τον πλήρη ανασχεδιασμό της πλατφόρμας ηλεκτρονικής τραπεζικής, winbank. Στόχος του έργου ήταν η παροχή αναβαθμισμένης εμπειρίας στους χρήστες και η μετατροπή της πλατφόρμας σε full responsive.

Σύμφωνα με τους συντελεστές, η νέα winbank είναι πλέον η μόνη στην Ελλάδα πλήρως προσβάσιμη από κινητές συσκευές πλατφόρμα e-banking.

Η νέα winbank διαθέτει καθαρό και ευανάγνωστο user interface, ενσωματώνει νέο, δυναμικό main navigation menu και εισάγει ένα εύχρηστο «mega menu», με one-click access σε χρήσιμες ενότητες.

Διαθέτει επίσης καινούργια customised χαρακτηριστικά πλοήγησης και εκτέλεσης συναλλαγών, εξατομικεύοντας περαιτέρω την υπηρεσία e-banking και δίνοντας έμφαση στα σημαντικότερα προϊόντα που διαθέτει ο χρήστης στο χαρτοφυλάκιό του.

Η Atcom, με το εξειδικευμένο business unit UXlab -το οποίο εστιάζει σε θέματα usability και user experience- ανέλαβε τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την front-end υλοποίηση της πλατφόρμας σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Η Έλενα Ορφανίδου, Διευθυντής Digital Banking της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε: «Το έργο της σχεδιαστικής και λειτουργικής αναδιαμόρφωσης της winbank αναβάθμισε σημαντικά την εμπειρία των πελατών. Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας σε οποιαδήποτε συσκευή, οι πελάτες έχουν πρόσβαση στην πλέον σύγχρονη υπηρεσία ηλεκτρονικής Τραπεζικής».

Ο Κωνσταντίνος Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Atcom, ανέφερε: «Η winbank αποτελεί ένα έργο για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. Το redesign μίας τόσο απαιτητικής υπηρεσίας απαιτεί προσεκτική μελέτη, αναλυτικό σχεδιασμό και αλάνθαστη ανάπτυξη.

Το άρτιο αποτέλεσμα έρχεται να επαληθεύσει την ποιότητα της δουλειάς μας και τις Δυνατότητες της ομάδας της Atcom.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News