default-image

Θρίλερ με το μυστηριώδη θάνατο 16χρονης

Θρίλερ με το μυστηριώδη θάνατο 16χρονης

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση μιας 16χρονης στα Ιωάννινα, η οποία βρέθηκε νεκρή, κάτω από μυστήριες συνθήκες, έπειτα από μια απλή επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Η 16χρονη Κωνσταντίνα Αναγνώστη, πέθανε πριν από δύο χρόνια στην Αλβανία, όπου είχε μετέβη για να κάνει μία επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο. Σύμφωνα με το πατέρα της, η Κωνσταντίνα είχε μετέβη στην Αλβανία ώστε να κάνει έκτρωση και πέθανε από υπερβολική δόση αναισθητικού.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο πατέρας της δεν πίστεψε ποτέ τα αίτια του θανάτου της μονάκριβης κόρης του, γι' αυτό και άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά του οδηγού του ταξί, ο οποίος μετέφερε την Κωνσταντίνα στην Αλβανία.

«Από την πρώτη στιγμή φώναζα ότι είναι έγκλημα. Με τη βοήθεια καθηγήτριας τοξικολογίας των Ιωαννίνων βρήκαμε ένα εύρημα που δείχνει μεγάλη ποσότητα αναισθητικού στο σώμα του παιδιού μου, που σημαίνει πως αυτό της χορηγήθηκε για χειρουργική επέμβαση. Εγώ λοιπόν πίστευα και πιστεύω πως το παιδί πήγε για έκτρωση και όχι στον οδοντίατρο», αναφέρει ο πατέρας της άτυχης 16χρονης.

Ο κ. Αναγνώστης επεσήμανε επίσης πως από την κόρη του έλειπαν ζωτικά όργανα: «Όταν έγινε η νεκροψία στην Αλβανία, οι Αλβανοί ιατροδικαστές αφαίρεσαν συγκεκριμένα όργανα από τη σορό της κόρης μου για να αποκρύψουν όλη την αλήθεια.

Εγώ όμως με εντολή εισαγγελέα κατάφερα να σταματήσω την ταφή του παιδιού μου και έστειλα τη σορό του για νέα νεκροψία   στα Γιάννενα. Η γνωμάτευση έδειξε ότι από τη σορό της κόρης μου έλειπαν συγκεκριμένα όργανα ή τμήματα οργάνων όπως η μήτρα ολόκληρη, ο εγκέφαλος, βάση της γλώσσας,  η επιγλωττίδα, η τραχεία και ο λάρυγγας, τα οποία θα καταδείκνυαν ενδεχόμενη προσπάθεια διασωλήνωσής της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News