Ειδήσεις

Ρέθυμνο: "Μεταμόρφωσαν" την παλιά πόλη

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα όσους βρέθηκαν στην παλιά πόλη και τη Μεγάλη Πόρτα του Ρεθύμνου, αφού οι μαθητές του συλλόγου Αγάπη, ψάλλοντας τα κάλαντα, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που προσέφερε ο εμπορικός σύλλογος.

Στιγμές χαράς και αισιοδοξίας στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου και του Συλλόγου Αγάπη, έδωσε η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου για στολισμό δέντρων σε κεντρικά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου από τους ίδιους τους μαθητές. Την πρωτοβουλία πλαισίωσαν εθελοντικά και καλλιτέχνες του Ρεθύμνου.

Τις προηγούμενες μέρες ανάλογη δράση έγινε και για τους μαθητές του ειδικού σχολείου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν εθελοντικά, καλλιτέχνες του Ρεθύμνου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Γιώργος Πολιουδάκης, ανέφερε ότι επιθυμία του συλλόγου είναι να δώσει χαρά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες εν όψει εορτών με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Θωμά Καντιφέ να τονίζει πόσο σημαντικό είναι να χαιρόμαστε όλοι μας με τα απλά και ωραία στη ζωή, όπως αυτά τα παιδιά.

Ο Σταύρος ως εκπρόσωπος των μαθητών του Συλλόγου Αγάπη, δεν παρέλειψε να πει μια μαντινάδα στο μικρόφωνο της ΚΡΗΤΗ TV: "Χίλια καλώς ορίσανε οι φίλοι οι γ-εδικοί μου κι α δε χωρούν στο σπίτι μας πάνω στη κεφαλή μου!" Και βέβαια ευχήθηκε σε όλους: "Καλά Χριστούγεννα!"

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια