default-image

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο απόψε στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο απόψε στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σύνθημα για τις εορταστικές εκδηλώσεις δίνεται απόψε με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Ελευθερίας. Τα φώτα θα ανάψει στις 9:10 το βράδυ ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Πλούσιο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων και φέτος από τον Δήμο Ηρακλεόιυ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, με τον κλόουν Παπίτο να παρουσιάζει θέαμα με ξυλοπόδαρο Άγιο Βασίλη, νεράιδα του χιονιού, ακροβάτες, ζογκλέρ, μασκότ ήρωες και μαγικά με πολλές εκπλήξεις...  

Θα ακολουθήσουν στις 8:25 χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, ενώ στις 9:10 η Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου θα παίξει τα κάλαντα.

Στις 8 το βράδυ θα παρουσιαστούν χορογραφίες από το Dance Spirit Studio - Γ. Πατεράκης.

Η βραδιά θα κλείσει με μουσικό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Τίτλος της συναυλίας "Παίξε Τσιτσάνη μου".

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου και προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα, οι οποίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος, «αναδεικνύουν την παράδοση και τον πολιτισμό μας, δίνοντας συγχρόνως τη δυνατότητα σε δικές μας καλλιτεχνικές δυνάμεις και σε σημαντικούς φιλοξενούμενους να παρουσιάσουν στους συμπολίτες και στους επισκέπτες του Ηρακλείου το έργο τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News