default-image

Δείτε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δ. Ηρακλείου

Πολιτισμός
Δείτε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δ. Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλούσιο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του δήμου και φέτος, για κάθε ηλικία. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες ώρες απολαμβάνοντας τις ποικίλες εκδηλώσεις που οργανώνει και φέτος ο δήμος.

Μία σειρά από μουσικές, θεατρικές, εικαστικές, κ.ά. εκδηλώσεις πλαισιώνουν το φετινό πρόγραμμα. Εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την παράδοση και τον πολιτισμό μας, δίνοντας συγχρόνως τη δυνατότητα σε δικές μας καλλιτεχνικές δυνάμεις και σε σημαντικούς φιλοξενούμενους να παρουσιάσουν στους συμπολίτες και στους επισκέπτες του Ηρακλείου το έργο τους.

Από τη βυζαντινή και την κλασική μουσική, έως τη δημοτική, τη λαϊκή και τη σύγχρονη έκφρασή της, οι συναυλικές εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα, με εξαιρετικούς συντελεστές και χορωδιακά σύνολα, θα προσφέρουν στο ευρύ και ποιοτικό πεδίο ψυχαγωγίας, ώρες χαράς και μέρες εορταστικού κλίματος.

Το "Χριστουγεννιάτικο Κάστρο" που δημιουργήθηκε από την ΔΗΚΕΗ στην πλατεία Ελευθερίας, με νέες κατασκευές, παιχνίδια για παιδιά και διαδραστικές εκδηλώσεις, είναι ένας καλαίσθητος και ξεχωριστός χώρος διασκέδασης και δημιουργικής διάθεσης. Στην χαρούμενη ατμόσφαιρα της πόλης, από κοινού με τα άλλα δρώμενα, θα μεταδίδει τον παλμό των εορταστικών ημερών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News