default-image

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τον πιλότο της μοιραίας πτήσης

Κόσμος
Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τον πιλότο της μοιραίας πτήσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχε ένταλμα σύλληψης για τον πιλότο Μιγκέλ Κιρόγκα, τον άνθρωπο που πιλόταρε το αεροπλάνο στη μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε», αυτό αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Βολιβίας και συγκεκριμένα ο υπουργός, Ρεϊμί Φερέριρα.

Όσο κι ακούγεται απίστευτο η αποκάλυψη αυτή ήρθε απευθείας από τον ίδιο υπουργό Άμυνας της Βολιβίας. Ο πιλότος, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα μαζί με άλλες εβδομήντα ψυχές, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, είχε ένταλμα σύλληψης.

Συγκλονίζει κυριολεκτικά η αποκάληψη του υπουργού όπου σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο 36χρονος Κιρόγκα - που ήταν επίσης ένας από τους μετόχους της αεροπορικής εταιρίας που ειδικευόταν στη μετακίνηση ομάδων της Λατινικής Αμερικής - είχε εγκαταλείψει την Πολεμική Αεροπορία της Βολιβίας πριν πάρει το δίπλωμα που του έδινε τη δυνατότητα να πιλοτάρει.

Η λιποταξία του όχι μόνο δεν έγινε... αποδεκτή, αλλά βάσει νόμων του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης, με το ρεπορτάζ της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας "Lance.com" να αναφέρει πως ο Κιρόγκα κατάφερε να μην περάσει την πόρτα της φυλακής χάρη σε έφεση που κατέθεσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News