default-image

Στο αυτόφωρο για το ξύλο μέσα στο Δικαστήριο

Κρήτη
Στο αυτόφωρο για το ξύλο μέσα στο Δικαστήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου οδηγούνται σήμερα τα τρία από τα τέσσερα άτομα, που συνελήφθησαν προ ημερών για τα επεισόδια που προκλήθηκαν στην εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του βιασμού μιας 28χρονης μητέρας, τον Ιούλιο του 2013, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Οι τρεις κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν την Παρασκευή 25/11 ενώπιον της Έδρας, ωστόσο το δικαστήριο αναβλήθηκε για σήμερα Τετάρτη, καθώς δεν είχε προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση της 28χρονης που φέρεται να δέχτηκε επίθεση μέσα στα Δικαστήρια. Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>> Ομολογία-σοκ 28χρονης, αμφισβητεί το βιασμό η αδερφή της

Πάντως, και την Παρασκευή, επικράτησε ένταση μέσα στο δικαστήριο με αποτέλεσμα η πρόεδρος της Έδρας να κάνει αυστηρές συστάσεις στους κατηγορούμενους. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι για τον τέταρτο κατηγορούμενο, έχει σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία, καθώς είναι ανήλικος.

Ξύλο μέσα στο δικαστήριο την ημέρα της δίκης.

Την Τρίτη 22/11, οπότε και εκδικαζόταν η υπόθεση του βιασμού της νεαρής γυναίκας, το κλίμα ήταν τεταμένο από την αρχή, καθώς στην αίθουσα του Δικαστηρίου βρίσκονταν συγγενείς τόσο της 28χρονης σήμερα μητέρας, όσο και των κατηγορουμένων.

Έτσι, όταν το Δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση για να εξεταστεί το αίτημα αναβολής της δίκης στο οποίο προχώρησε η υπεράσπιση, λόγω ασθένειας ενός εκ των συνηγόρων της, η κατάσταση ξέφυγε. Η ένταση εκφράστηκε αρχικά με λεκτικές αντιπαραθέσεις, που δεν άργησαν να εξελιχθούν σε άγριο ξύλο.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαστήρια, ξύλο στην υπόθεση βιασμού της νεαρής μητέρας

Η Αστυνομία επενέβη προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

Και οι τέσσερις φέρονται να προέρχονται από το περιβάλλον του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων.

(Φωτογραφία πηγή: imageservices.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News