Ειδήσεις

Αγρότες πέταξαν ντομάτες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Παραγωγοί κηπευτικών από όλες τις περιοχές του νομού Χανίων, αγανακτησμένοι που βλέπουν τα προϊόντα τους να χαλάνε λόγω της συνεχιζόμενης απαεργίας της ΠΝΟ, άδειασαν ολόκληρα καφάσια ντομάτες έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Νεάρχου στα Χανιά.

Πρόκειται για παραγωγούς κηπευτικών από όλες τις περιοχές του νομού, αλλά κυρίως νότια, οι οποίοι αγανακτησμένοι βλέπουν τον κόπο και τονμ ιδρώτα τους να σαπίζει, λόγω της απεργίας. Την ίδια ώρα κινδυνεύουν να χαλάσουν και οι συμφωνίες που έχουν με μεγάλα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας και του εξωτερικού λόγω της ασυνέπειας στην τροφοδοσία.

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε ισχυρότατα αστυνομική παρουσία που είχε αποκλείσει την κυκλοφορία στην οδό Νεάρχου. Φτάνοντας οι αγρότες, ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια και με βρισιές κατά της Κυβέρνησης που δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα παρά τις δεσμεύσεις, πέταξαν τις ντομάτες και αποχώρησαν.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το zarpanews.gr, οι αγρότες των Χανίων συγκεντρώθηκαν στο Λιμάνι της Σούδας για να δηλώσουν δυναμικά της έντονη δυσφορία τους κατά της απεργίας που κάνει η ΠΝΟ εδώ και μέρες.

http://www.neakriti.gr/temp/CACHE_500X300_1_1371474.JPG">

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Αρετουλάκης, πρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου Κισσάμου δήλωσε στο zarpanews.gr: Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Σούδας για να διαμαρτυρηθούμε κατά της απεργίας που κάνει η ΠΝΟ εδώ και μέρες. Θεωρούμε πλέον πως αυτή η απεργία κάνει ζημιά καθαρά και μόνο στους αγρότες, τα τρόφιμα μας σαπίζουν και εμείς χάνουμε λεφτά μέσα σε αυτές τις δύσκολα οικονομικές εποχές.

Ήμασταν πάντα συμπαραστάτες της ΠΝΟ αλλά πλέον βλέπουμε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει κάνοντας ζημιά στον κόπο μας.  Η μόνη κοινωνική τάξη που θίγεται είναι ο αγροτικός κόσμος, κάθε χρόνο πριν τις γιορτές η ΠΝΟ ξεκινάει πάντα απεργίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια