default-image

Champions League: Έσπασαν καρδιές στο φινάλε!

Ποδόσφαιρο
Champions League: Έσπασαν καρδιές στο φινάλε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι 1 έως 4 στο Champions League, σε μια βραδιά με συναρπαστικά ματς, όπου έσπασαν καρδιές καθώς αρκετές ομάδες διεκδίκησαν μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα που θα τους έδινε την πρωτιά ή θα τους επέτρεπε να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Στον 1ο Όμιλο η Παρί Σεν Ζερμέν έφερε 2-2 με τη Λουντογκόρετς σε ένα συναρπαστικό ματς, με τους Γάλλους να χάνουν την πρωτιά. Η πρώτη θέση πήγε στην Άρσεναλ που νίκησε 1-4 τη Βασιλεία. Ευνοημένη με την ισοπαλία ήταν η Λουντογκόρετς, που συνεχίζει στο Europa League ενώ η Βασιλεία αποκλείστηκε.

Πράγματα και θαύματα έγιναν στον 2ο Όμιλο. Ενώ όλοι περίμεναν νίκη της Μπεσίκτας στο Κίεβο ώστε Μπενφίκα και Νάπολι να "σφαχτούν" για την πρόκριση, τελικά οι Τούρκοι δέχτηκαν έξι γκολ από την παντελώς αδιάφορη Ντιναμό! Έτσι η Νάπολι πήρε την πρωτιθά κερδίζοντας 1-2 τη Μπενφίκα αλλά πέρασαν ως δεύτεροι και οι Πορτογάλοι. Η Μπεσίκτας έμεινε τρίτη και πάει στο Europa League.

Στον 3ο Όμιλο, η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την κυριαρχία της και νίκησε 4-0 τη Γκλάντμπαχ. Στο Μάντσεστερ η Σίτι έφερε 1-1 με την Σέλτικ, με τους Σκοτσέζους να παλεύουν για τη νίκη που θα τους έστελνε στο Europa League. Tελικά η Σέλτικ αποκλείστηκε και στην Ευρώπη συνεχίζει η Γκλάντμπαχ.

Στον 4ο Όμιλο, η Μπάγερν πήρε μια νίκη γοήτρου με 1-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς την πρωτιά την είχαν εξασφαλίσει οι Μαδριλένοι. Μάχη για την 3η θέση έγινε στο Αϊντχόφεν-Ροστόφ, με τους Ρώσους να αποσπούν 0-0 και να συνεχίζουν στο Europa League ενώ οι Ολλανδοί αποκλείστηκαν...

1ος όμιλος

Παρί Σ.Ζ.-Λουντογκόρετς      2-2

2.Παρί Σεν Ζερμέν      12

2ος όμιλος

Ντιναμό Κιέβου-Μπεσίκτας      6-0

4.Ντιναμό Κ.      5

3ος όμιλος

Μάντσεστερ Σ.-Σέλτικ      1-1

2.Μάντσεστερ Σ.      9

4ος όμιλος

Μπάγερν Μ.-Ατλέτικο Μ.      1-0

1.Ατλέτικο Μ.      15

2.Μπάγερν Μ.      12

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News