Ειδήσεις

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τη Vodafone

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τη Vodafone, η οποία, για ακόμα μία χρονιά, διακρίθηκε στα Health & Safety Awards 2016, που διοργανώνουν η Boussias Communications και η Plant Management. Σκοπός των βραβείων είναι να αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Η Vodafone απέσπασε την κορυφαία  διάκριση «WINNER» στην Κατηγορία «Telecommunications» για την πολιτική που εφαρμόζει και το πλάνο υγείας και ασφάλειας που έχει αναπτύξει για τους εργαζομένους της.  

Για τη Vodafone Ελλάδας, η υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία ενεργοποιείται με υπευθυνότητα σε θέματα που αφορούν όλες τις πτυχές εργασίας εστιάζοντας στην πρόληψη κινδύνων.

Πέρα από την πολιτική και τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας στην εργασία που ακολουθεί η εταιρεία, έχει συγκροτήσει και ειδική «Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας» στην οποία συμμετέχουν εργαζόμενοι από όλες τις διευθύνσεις με σκοπό την πρόληψη επαγγελματικών κινδύνων, αλλά και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Επιπλέον, η Vodafone έχει καθιερώσει την «Εβδομάδα Υγείας και Ασφάλειας» που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση, αλλά και την δέσμευση όλων για συνεχή βελτίωση, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και σε θέματα που αφορούν στην υγεία και ευεξία των εργαζομένων, μέσα από την προαγωγή ενός ενεργού και υγιεινού τρόπου ζωής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια