default-image

Πανελλήνιο Χρήστου και Βαζαίος στην κολύμβηση

Σπορ
Πανελλήνιο Χρήστου και Βαζαίος στην κολύμβηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο  Απόστολος Χρήστου ξεπέρασε τον εαυτό του, δεν κατάφερε ωστόσο να περάσει στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25αρας πισίνας.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα, όπως αναφέρει το sportsfeed.gr  παρά το κουραστικό ταξιδι και τον όχι αρκετό χρόνο που είχε στη διάθεση του για να προσαρμοστεί και να επανέλθει το κορμί του από την ταλαιπωρία, κατάφερε να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο κάνοντας 52.07.

Το προηγούμενο ήταν 52.17 και ανήκε στον ίδιο από το 2014 καθώς το είχε σημειώσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα. Είναι η τρίτη φορά που κάποιος Έλληνας κατεβαίνει τα 53 δευτερόλεπτα και τις τρεις φορές ήταν ο Χρήστου.

Με την επίδοση αυτή, ο Χρήστου δεν κατάφερε να βρεθεί στους «16» καθώς κατετάγη 20ος με τον 16ο Ντέιβιντ Γκάμπουργκ (Ισραήλ) να κάνει 51.61 και να περνά στα ημιτελικά.

Εντυπωσιακός ήταν  και ο Ανδρέας Βαζαίος που σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. μικτής ατομικής στο Παγκόσμιο του Γουίντσορ. Ο Έλληνας πρωταθλητής κάλυψε την απόσταση σε 1.54.30 και κατέρριψε το 1.55.26 του Ρωμανού Αλυφαντή από το 2009 στην Ιταλία και απέδειξε πως είναι αθλητής για τις μεγάλες διοργανώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News