default-image

Τεράστια νίκη... μετά ξύλου για Ηρακλή

Ποδόσφαιρο
Τεράστια νίκη... μετά ξύλου για Ηρακλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια νίκη με 2-1 πήρε ο Ηρακλής επί του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που συνοδεύτηκε από μεγάλης έντασης επεισόδια στις κερκίδες και ξύλο στις κερκίδες με πρωταγωνιστές τους οπαδούς του Ηρακλή.

Παρά την επτάλεπτη διακοπή στο α' ημίχρονο, Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησαν να παίξουν και ποδόσφαιρο και μάλιστα το θέαμα ήταν δυσανάλογο με την εικόνα που είχε το παιχνίδι έξω από τις τέσσερις γραμμές τους.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους «κυανόλευκους» και κατάφεραν να προηγηθούν σε μία ανύποπτη φάση, με τον Κοζορώνη να εκμεταλλεύεται την μπαλιά 30 μέτρων του Τζημόπουλου και έπειτα από την λάθος εκτίμηση του Στάμου πλάσαρε τον Χουάντερσον για το 0-1.

Δευτερόλεπτα μετά το γκολ της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, ο αγώνας εξαιτίας της μεγάλης έντασης που υπήρξε στα επίσημα διακόπηκε για περίπου επτά λεπτά.

Με την επανέναρξή του ο Ηρακλής «απάντησε» στο γκολ του ΠΑΣ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με το γκολ του Περόνε, με τον Αργεντινό να κεραυνοβολεί τον Περιστερίδη για το 1-1.

Ο Ηρακλής που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έπαψε να ψάχνει το γκολ της νίκης, το πέτυχε στο 88' με την "χρυσή" αλλαγή του Παντελίδη, τον νεαρό Βασίλη Αγγελόπουλο που με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα του, με τους "κυανόλευκους" να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι (83' Λουκίνας), Ιντζόγλου, Πασάς (70' Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Κούρος (70' Αγγελόπουλος), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ζάιρο (71' Μαμπουλού), Μπέριος, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Γιάκος, Κούτρης, Μιχαήλ, Κόντε (75' Ακόστα), Λίλα, Καρανίκας (61' Μπουκουβάλας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News