default-image

Συνέλαβαν τη σύζυγο 63χρονου που βρέθηκε νεκρός σε ψυγείο

Συνέλαβαν τη σύζυγο 63χρονου που βρέθηκε νεκρός σε ψυγείο

Με χειροπέδες κατέληξε η 45χρονη σύζυγος του ναυτικού, το πτώμα του οποίου είχε εντοπιστεί μέσα σε καταψύκτη στο σπίτι του στην Καλλιθέα, στην Αθήνα.

Βασική ύποπτη για τη δολοφονία του άτυχου 63χρονου είχε θεωρηθεί εξαρχής η 45χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία είχε εξαφανιστεί μαζί με τον 13χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κίνητρο της δολοφονίας ήταν η περιουσία του συνταξιούχου ναυτικού, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 1 Ιανουαρίου 2015. Τρεις μήνες πριν την εξαφάνιση του ναυτικού το ζευγάρι είχε χωρίσει.

Ο παππούς του παιδιού και πατέρας του θύματος, ο οποίος υπεραγαπούσε το 13χρονο εγγόνι του και δεν βρίσκεται πια στη ζωή, είχε καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού το ποσό των 230.000 ευρώ με συνδικαιούχους τους γονείς.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι η Βουλγάρα είχε πάρει τα χρήματα και είχε διαφύγει από την Αθήνα μαζί με τον 13χρονο.

Τελικά οι εκτιμήσεις τους επιβεβαιώθηκαν στις 15 Νοεμβρίου, όταν οι αρχές της Βουλγαρίας εντόπισαν την 45χρονη και τον γιο της και τη συνέλαβαν. Μία μέρα μετά, η ΕΛ.ΑΣ. υπέβαλλε μέσω της ΔΑΣ αίτημα έκδοσης, το οποίο αναμένεται να ικανοποιηθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News