default-image

Φρίκη: Σκοτώνουν σκυλιά βάζοντας φόλα σε γάλα!

Κρήτη
Φρίκη: Σκοτώνουν σκυλιά βάζοντας φόλα σε γάλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη προκαλούν τα ευρήματα που εντόπισε η Θηροφυλακή που μετέβη στον Καρτερό μετά από καταγγελίες ότι εντοπίστηκαν νεκρά σκυλιά. Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε σοκάρουν ακόμη κι αν στόχος ήταν τετράποδα.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του σκύλου που εντοπίστηκε νεκρός στο neakriti.gr «με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο εντοπίστηκαν 2 κομμένα πλαστικά μπουκάλια που περιείχαν γάλα μαζί με το δηλητήριο το οποίο και σκότωσε τα δικά μας σκυλιά. Επίσης 50 μέτρα από το σημείο με τις φόλες βρέθηκε κι άλλο σκυλί ράτσας Λαμπραντόρ νεκρό κι αυτό του οποίου ο ιδιοκτήτης ήταν γείτονας και το αναζητούσε τις τελευταίες 3 ημέρες. Μαζί μας ήταν και ο εκπαιδευτής του σκυλιού μας ο οποίος μας είπε ότι η φόλα σε γάλα είναι κάτι πρωτόγνωρο κι αυτό εξηγεί πως ενώ το σκυλί μας ήταν εκπαιδευμένο να μην τρώει φόλα τελικά δηλητηριάστηκε. Προφανώς όποιος το έκανε είναι άνθρωπος με γνώσεις που ξέρει να σκοτώνει ακόμα και εκπαιδευμένα σκυλιά".

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ 5ΧΡΟΝΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι με μαρτυρικό τρόπο σκότωσε άγνωστος τα δύο σκυλιά στην περιοχή του Καρτερού γεγονός που έχει αναστατώσει όλη τη γειτονιά ,καθώς ο άγνωστος άνδρας φαίνεται ότι σκόρπισε δηλητήριο σε μια ολόκληρη περιοχή αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Απαρηγόρητη είναι η 5χρονη  στο Ηράκλειο που ζητά τα σκυλιά της χωρίς να γνωρίζει ότι δεν θα τα ξαναδεί ποτέ ,ενώ όλη η οικογένεια αισθάνεται ότι έχασε δύο μέλη της.

Όπως ανέφερε συγκλονισμένη από το γεγονός η μητέρα του κοριτσιού Γεωργία Τσαγκαρίδη στο neakriti.gr «τη Δευτέρα άφησα τα σκυλιά όπως πάντα ελεύθερα στην αλάνα αλλά όταν επέτρεψε το πρώτο δεν μπορούσε να περπατήσει, ξεψυχούσε αφού είχε καταναλώσει lannate και του είχε κάψει τη γλώσσα. Ήταν ο σκύλος του παιδιού μου και τον αισθανόμασταν μέλος της οικογένειας. Το δεύτερο σκυλί βασανίστηκε ακόμη πιο πολύ και έβγαζε αφρούς από το στόμα…».

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News