Ειδήσεις

Κεραυνός χτύπησε σπίτι και κινδύνεψε οικογένεια!

Σοβαρές υλικές ζημιές σε μονοκατοικία, όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας έπεσε κεραυνός. Ευτύχημα ότι δεν τραυματίστηκε κανείς από την οικογένεια.

Υλικές ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές και σε τμήμα του μπαλκονιού μονοκατοικίας στην περιοχή των Φανών, προκάλεσε τα ξημερώματα κεραυνός.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στη "Ροδιακή" ο πρόεδρος της κοινότητας Βασίλης Νικολίτσης, σημειώνοντας ότι από τα στοιχεία και τις πληροφορίες που κατάφερε να συγκεντρώσει, θεωρείται ευτύχημα που δεν υπήρξε και τραυματισμός της οικογένειας που διέμενε μέσα στο σπίτι.

Το περιστατικό έγινε στις 6 τα ξημερώματα εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης κι όπως ήταν αναμενόμενο, η οικογένεια πετάχτηκε έντρομη από τον φόβο της, εξαιτίας του τρομακτικού θορύβου που προκάλεσε η εκκένωση του κεραυνού στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Η οικία βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο επί της Ρόδου - Καμείρου και όχι σε ιδιαίτερα μεγάλο ύψος.

Κάτοικοι της περιοχής που μιλήσαν σήμερα στη "Ροδιακή" τόνισαν ότι δεν θυμούνται ποτέ ξανά τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, να έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά, εντός του οικισμού των Φανών.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά αυτό  που έχει σημασία είναι ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια