default-image

Προς νέα αναβολή το Εργοτέλης-Ιωνικός Ν.

Μπάσκετ
Προς νέα αναβολή το Εργοτέλης-Ιωνικός Ν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε νέα αναβολή οδεύει το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ιωνικό Νικαίας που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή  Τετάρτη στις 17:00 στο Λίντο.

Η νέα 48ωρη απεργία της ΠΝΟ που κρατά καθηλωμένα τα πλοία στα λιμάνια δεν επιτρέπει στην αθηναϊκή ομάδα να ταξιδέψει στην Κρήτη για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε εξαρχής η αναμέτρηση καθώς κανονικά ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή.

Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα ο Ιωνικός να ταξιδέψει με αεροπλάνο και να γίνει κανονικά το παιχνίδι την Τετάρτη, ωστόσο, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη επικοινώνησαν με τους αντίστοιχους του Ιωνικού, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα πάρει την οριστική τους απόφαση. Όπως τόνισαν πιθανότατα θα ζητήσουν από την Ελληνική Ομοσπονδία νέα αναβολή, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει σήμερα το πρωί.

Όπως όλα δείχνουν θα αναβληθούν εκ νέου και τα παιχνίδια των κρητικών ομάδων που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες του βόλεϊ. Δηλαδή τα παιχνίδια Πανερυθραϊκός-ΟΦΗ και ΟΠΕΡ-ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Α2 ανδρών και τα ΟΠΕΡ-Ίωνες και ΓΣΚ Ηρακλής-Μεσαρά για την 5η αγωνιστική της Α2 γυναικών.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News