default-image

Άνετη νίκη για τον Άρη, 5-0 την Καλλονή

Ποδόσφαιρο
Άνετη νίκη για τον Άρη, 5-0 την Καλλονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν βρήκε… αντίσταση από την Καλλονή ο Άρης, ο οποίος φορτσάροντας στο φινάλε έφτασε στο επιβλητικό 5-0, προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι του, στο πρωτάθλημα της Football League, βελτιώνοντας πολύ και την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, κράτησαν μακριά από την εστία τους τον Άρη που είχε την υπεροχή αλλά όχι τις πολλές καλές στιγμές. Σε μία από αυτές ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 12' ο Ίλιτς βρέθηκε σε καλή θέση (μετά από σέντρα του Μπαργκάν) και δεν αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν διαφορετική. Ο Άρης ήταν καταιγιστικός και η Καλλονή από ένα σημείο και μετά δεν μπόρεσε να τον παρακολουθήσει. Στο 48' οι Ανάκογλου και Ίλιτς σημάδεψαν το δοκάρι στην ίδια φάση, για να έρθει ο Τάτος στο 75' να «κλειδώσει» με πλασέ τη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους».

Ένα λεπτό αργότερα ο Καπνίδης με πλασέ έγραψε το 3-0, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ, στο 80' με τον Μπαργκάν και στο 88' πάλι με τον Τάτο (απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ).

ΑΡΗΣ (Ν.Αναστόπουλος): Διούδης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Καράμπελας, Ανάκογλου (73' Ρόβας), Παυλίδης, Μπαργκάν, Ίλιτς (65' Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (69' Ντούνης), Τάτος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ. Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Γιώργου (82' Σάββα), Λίταινας (55' Γιουκαρής), Φράγκος, Τριανταφύλλου, Μπουρντουζάν.

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News